vrijdag 25 mei 2012

Help...! Mijn sitebar is verdwenen!

Lieve blogvriendinnen,

Vanmiddag heb ik nog even mijn laatste bericht aangepast met nieuwe foto's en daarna zag ik ineens dat mijn sitebar niet meer in beeld komt...geen idee wat er aan de hand is.
Soms heeft Blogger wel vaker dingen die ik niet helemaal snap en meestal komt het vanzelf weer goed maar dit is nu al de hele dag...
Als ik mijn indeling oproep om aan te passen dan zie ik wel gewoon alles staan, alleen als ik dan weer mijn blog weergeef zie ik dus niets verschijnen.

Heeft iemand van jullie dit al eens meegemaakt en kan iemand me hiermee helpen.
Nu merk ik pas hoeveel informatie ik uit mijn sitebar haal. Ik heb nu gelijk het idee dat ik alles mis...

Hoop dat iemand me kan helpen!

Nog even een toevoeging: ik heb nu een aantal reacties mogen ontvangen, waarvoor mijn dank maar ik begrijp dat sommige van jullie wel gewoon mijn sitebar (volgers etc. zien).
Vreemd hoor....ik heb ook een keer mijn blog in Google Chrome geopend maar ook dat helpt niet.
Nou eerst maar een nachtje slapen en hopelijk is tie er dan morgen opeens weer!
Bedankt in iedergeval alvast voor jullie reacties!

14 opmerkingen:

 1. Ik zou willen dat ik je kon helpen, maar helaas ...... Ik zie je sitebar ook niet. Hoop dat een van onze medebloggers weet wat er aan de hand is. Succes ermee.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Halo Marianne, helaas kan ik je niet helpen. Heb ook even bij mezelf gekeken maar daar staat alles nog. De ervaring leert dat blogger wel vaker een tijdelijk bugje heeft.
  Groeten Aartje

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi, ik zie wel een sidebar aan de rechterkant! Had je er links ook een of is hij weer terug.
  Groeten Aartje

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hey Marianne, Ik heb net een bericht geplaatst en ook ik zie ineens rare dingen op mijn blog! Een kleiner lettertype en een lijn om twee foto's heen, echt zo vreemd! Nog nooit gehad en ik weet ook niet hoe het komt! De laatste tijd is het wel raak met blogger hoor, kom vaak van dit soort berichten tegen. Ik kan je dus ook niet helpen, hopelijk komt het vanzelf weer goed! Fijn weekend. Liefs, Linda.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik kan je ook niet helpen.
  Succes er mee.
  liefs, Marianne

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Als je die rechts bedoeld met je volgers in dan zie ik hem nu toch staan..... Succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. ik heb dat vorig jaar is een hele week gehad en ineens was het er weer !soms is blogs ff van t padje af ..

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Marianne ik heb dat laatst ook gehad en dat irriteerde behoorlijk, maar na een paar (2 of 3)dagen was het er van zelf weer.Ik hoop dat het op jou blog net zo zal gaan, want het ziet er wel wat kaal uit.
  Groetjes Els en een fijn pinksterweekeinde

  BeantwoordenVerwijderen
 9. oo wat is er nu weer aan de hand, wat vervelend! ik zie je sidebar ook niet. Ik kan je helaas niet helpen, maar ik hoop dat alles snel weer in orde komt.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hallo Marianne,

  Helaas ik heb ook geen idee wat het is, enkel dat blogger weer raar zal doen zekers :-(
  Ik zie ook niks staan bij je opzij.
  Hopelijk is het snel terug hoor!

  Groetjes, Jaimie

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Is zie hem ook niet, heel vervelend voor je! Helpen kan ik je er niet mee, je hebt al geprobeerd wat ik ook zou doen. Heb je de Bloggerhelp al gemaild?

  Fijne dag!

  Marjan

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hoi Mariannewat leuk dat je volger van me bent geworden,jij maakt ook geweldige creaties zeg,leuk hoor!
  Nu wou ik jouw ook gaan volgen,maar geen sitebar,ik weet niet of dat je het weet,maar de dingen die ik in mijn sitebar vindt zie ik bij jouw helemaal onderaan,ik ben helemaal naar beneden gescrold om alles op mijn gemakkie tebekijken en daar vondt ik je volgers en je candy's,blogs die je volgt,enz,hoop dat dat is wat je zoekt!
  Groetjes Heidy

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Je sitebar kan ik niet aan de zijkant zien, maar wel onderin en dat is niet de bedoeling. Heel irritant als het niet gaat zo als je wilt en ik hoop dat het snel verholpen kan worden en dat er iemand is die weet wat je moet doen. Groetjes Els

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Hoi Marianne omdat ik al een tijdje niets van je gezien had dacht ik ik ga je blog eens opzoeken, dat viel niet mee, waar ben je gebleven? Heb je nog steeds problemen met je blog? Ik las een post van 29 mei van je. Nou wie weet hoor ik iets van je.
  Groetjes van Ageeth

  BeantwoordenVerwijderen