zaterdag 12 december 2009

There was...

Hallo allemaal,

Als eerste wil ik jullie allemaal heel hartelijk bedanken voor de ontzettend leuke reacties op mijn kaartjes! Vind het zo leuk om te lezen wat jullie er van vinden!

Dan hier weer een kerstkaartje!
Ik had hem gezien in het boekje Scrapcards 3, wat een leuke ideeen staan daar in zeg, helemaal geweldig!
Ik had nog papier liggen wat ik er helemaal bij vond passen, het is heel ander papier als waar ik meestal mee werk en ken het merk eigenlijk ook niet, er staat op: Graphic 45, Christmas Past Collection let it Snow.
Pas toen ik de kaart bijna af had zag ik dat er op de bladzijde naast de kaart die ik heb gemaakt ook dit papier gebruikt is! hoezo toeval...
Op de voorkant heb ik lint en bradjes gebruikt met een paar bloemen en een roosje met daaraan een charm van een kerstboompje.
Het label aan de binnenzijde is uitgestanst met de Nestabilities Labels Four. Het gedichtje vond ik zo leuk, ik heb het overgenomen! Verder heb ik er een hulstblaadje met rode glittersteentjes opgeplakt.
In het binnen gedeelte van de kaart heb ik een stukje kant geplakt en ook nog wat hulstblaadjes. Ik vond het echt een super leuke en mooie kaart om te maken!

Op naar de volgende kaart! ik ben er nog lang niet hoor, ben bang dat het me niet gaat lukken om iedereen dit jaar nog een eigen gemaakt kaartje te sturen... maar ga na de kerst gewoon door met maken hoor. Je kan al maar vast wat kaarten klaar hebben voor 2010, haha!

Voor iedereen nog een fijne zondag toegewenst en leuk dat jullie weer langs zijn geweest op mijn Blog.

Liefs,
Marianne

6 opmerkingen:

 1. ik heb deze kaart ook na gemaakt. ik noemde het maar een flipflap kaart :) haha ontzettend leuke uitwerking heb je er van gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hij is prachtig en heel stijlvol.
  Super!
  Groetjes van Jacqueline

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat heb je dit schitterend gemaakt Marinane,en wat een prachtig papier.

  Liefs Riet.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je kaart is weer prachtig! Fijne zondag!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wow, je zal hem maar in je brievenbus krijgen!
  Kun je het gedichtje wat je hierbij gebruikt hebt ook nog op je blog zetten of naar me mailen?
  Ben wel benieuwd namelijk.
  Hij ziet er erg mooi uit!
  Ga zo door.

  Liefs van Lonne.

  BeantwoordenVerwijderen