woensdag 26 oktober 2011

Bericht namens Marianne

Lieve volgers van Marianne,
Omdat Marianne op dit moment zelf geen bericht kan plaatsen heeft ze mij gevraagd om jullie op de hoogte te brengen van dit slechte nieuws.
Marianne is gisteren namelijk op haar fiets aangereden door een automobilist en hier heeft zij een gebroken ruggenwervel aan overgehouden.
Ze heeft nog erg veel pijn en heeft vandaag een korset van gips gekregen zodat de breuk beter kan genezen. Waarschijnlijk moet ze dit korset
nog 6 weken dragen en kan ze de komende tijd niet veel beginnen. Ze moet veel rusten en zoveel mogelijk plat liggen.
Nu komt er ook nog bij dat haar man Gert maandagnacht weer is opgenomen in het ziekenhuis. Gelukkig gaat het met Gert inmiddels langzaam aan wat beter maar hij moet nog wel in het ziekenhuis blijven.
Jullie zullen begrijpen dat Marianne en Gert door een moeilijke tijd gaan en dat hierdoor Marianne ook even niet in de gelegenheid is om te scrappen of te bloggen. De beloofde Candy zal dan uiteraard ook pas ingaan op het moment dat Marianne weer zelf kan bloggen maar dat zullen jullie vast begrijpen.
Ik vind het vreselijk rot dat ze zoveel pech hebben en hoop echt dat ze allebei snel op zullen knappen.
Mocht je meer informatie willen hebben of misschien hun adres voor een kaartje dan kun je mij altijd mailen via mijn blog.
Ik wil jullie namens Marianne alvast bedanken voor jullie begrip en ik hoop van harte dat zij het volgende bericht weer zelf kan plaatsen.

Liefs,
Wendy

dinsdag 18 oktober 2011

...het vervolg van een fantastische scrapdag in maart...


Hallo allemaal,

In mijn vorige blogpost liet ik jullie al zien welke kadootjes ik had gemaakt voor mijn schoonzus Els, mijn zus Lonne en haar vriendin Coosje.
In deze blogpost wil ik jullie graag laten zien wat we gemaakt hebben tijdens onze gezellige scrapdag.
Alle vier hebben we een boekkaart gemaakt, erg leuk om te zien dat je vier heel verschillende creaties krijgt door ander papier en andere ponsen te gebruiken.
Els en haar man hadden alles tot in de puntjes verzorgd, het kwam ons aan niets tekort!
Hieronder een impressie van de dag.


Lonne en ik


Coosje aan het stoeien om de harmonicatrapjes in elkaar te krijgen


Trots laat Lonne hier haar harmonicatrapjes zien die ze keurig in elkaar had gekregen


En dan tijd voor een heerlijke lunch!


Robert de man van mijn zus vermaakt zich ook prima zoals jullie kunnen zien! hihi!

Ook in de middag ontbreekt het ons aan niets, jummie!
Els is hier al bezig met de versiering/afwerking van haar boekje.


En dan hier het resultaat van een aantal super fijne uurtjes samen scrappen!


Els


Coosje


Lonne


Marianne


Dan nog even een afsluitende foto op de bank, niet helemaal scherp maar ik vind het zo'n gezellige foto, vandaar dat ik hem er toch bij plaats.
We hebben een ontzettend fijne dag gehad en hopelijk komt er nog eens een vervolg!
Super bedankt voor de goede zorgen Hans en Els!

Tja en dan zijn jullie natuurlijk benieuwd hoe mijn boekje uiteindelijk is geworden...
Het heeft dus nog maanden lang onafgemaakt in de kast gestaan, in september toen mijn vriendin Wendy ging trouwen kreeg het ineens een mooie bestemming! Vol ijver heb ik het weer opgepakt.
Het resultaat daarvan laat ik jullie de volgende keer zien.

Allemaal weer heel erg bedankt voor het langskomen, gezellig!
Voor iedereen die herfstvakantie heeft, geniet nog even van de laatste dag morgen en hopelijk gaat het zonnetje nog schijnen de komende dagen!
Ik ben ook lekker een weekje vrij geweest, had zoveel dingen te doen die waren blijven liggen de afgelopen maanden. Misschien kan ik morgen nog even wat tijd vrijmaken om te scrappen, moet nu toch ook hoog nodig met de kerstkaarten beginnen hoor! Tot de volgende keer weer!

zaterdag 15 oktober 2011

Terugkijkend naar een fantastische dag in maart....


Hallo allemaal,

Wat ontzettend leuk al jullie lieve en spontane reactie's op mijn vorige blogpost!
Ik heb ze allemaal voorgelezen aan Gert en hij vroeg me speciaal om jullie allemaal heel hartelijk te bedanken, bij deze dus!
Geweldig om gelijk al weer zoveel van jullie op mijn blog te zien, doet me zo goed!
Ik heb nog niet zoveel tijd om te scrappen maar vind het al weer zo leuk om lekker rond te neuzen en inspiratie op te doen op jullie blogs.
Dan merk je pas hoe je het bloggen gemist hebt.
Omdat ik nog niet zoveel nieuws kan laten zien, ga ik even terug in de tijd....ik heb een aantal dingen nog niet laten zien op mijn blog en dat komt nu dus goed van pas.

In maart van dit jaar heb ik samen met mijn zus Lonne en haar vriendin Coosje een fantastische scrapdag gehad bij mijn schoonzusje Els.
Al heel lang stond deze dag op ons verlanglijstje en eindelijk was het dan zo ver.
Els en ik hadden een projectje voorbereid om te gaan maken.
De foto's van deze dag en het resultaat laat ik jullie zien in mijn volgende blogpost.
De reden dat ik niet eerder verslag van deze dag heb gedaan is dat ik het niet eerder op mijn blog wilde zetten als dat ik het projectje ook helemaal af had...
Het komt zeer regelmatig voor bij mij, dat ik de basis klaar heb en dan niet weet hoe ik verder moet...de versiering/afwerking is niet mijn sterkste kant.
Ook kan ik eigenlijk alleen iets maken als ik weet voor wie het wordt, ik moet een bestemming hebben zeg maar. En zo kan het zomaar zijn dat iets een paar maanden onafgemaakt blijft liggen...
Die bestemming kwam in september toen mijn vriendin Wendy ging trouwen. Opeens viel alles op zijn plaats en heb ik het projectje met heel veel plezier afgemaakt! Maar goed, dat dus in de volgende blogpost...
Wat ik jullie nu wil laten zien zijn de "kadootjes" die ik had gemaakt voor mijn schoonzus, mijn zus en haar vriendin.


Bij het tuincentrum heb ik heerlijke geurzakjes gekocht en hoe toepasselijk met de geur Magnolia! Ik heb ze leuk laten inpakken en daar een tag aangemaakt.
Het idee van de tag had ik gezien in de Cards-only nummer 17 en is van Moon Hulsman, zij maakt echt fantastische dingen! Voor mij was het een hele uitdaging om een beer in te kleuren, ik pak toch meestal heel snel weer Tilda's. Ik ben wat gaan rondneuzen en op het blog van Agnes zag ik dit beertje zo mooi ingekleurd staan, dat ik die als voorbeeld heb genomen. En dit is het resultaat.


Het recept van de Tag:
Designpapier: blokje van de Action
Stempel: Forever Friends
Tekst: merk weet ik niet, heb een keer afdrukjes van Wendy gekregen
Inkleuren: Copic's
Stans: Nestabilities Standard Circles Large
Versiering: Eyelets, Glossy Accents, stukje tekst gescheurd uit tijdschrift

Ben uiteraard weer heel benieuwd naar wat jullie er van vinden!
Alvast weer heel erg bedankt voor het langskomen op mijn blog, gezellig!
Voor morgen een heel zonnige zondag gewenst, ik hoop er even op uit te kunnen trekken met mijn paard het bos in, het is nu zo prachtig in het bos met al die herfstkleuren.
Tot de volgende keer!

zondag 9 oktober 2011

Weer terug in blogland!


Hallo allemaal,

Ik wil dit bericht graag beginnen met jullie heel hartelijk te bedanken voor alle lieve reacties, mailtjes en kaartjes die mijn man en ik hebben mogen ontvangen van jullie!
Dat doet ons echt goed!
Na zo'n 12 weken ziekenhuis is mijn man gelukkig weer thuis.
Het zal nog een heel lange weg zijn naar herstel maar we zijn erg dankbaar dat hij weer thuis is.
De afgelopen maanden is er van scrappen heel weinig gekomen, in een verloren uurtje ging ik wel even jullie blogs langs maar van reageren en zelf iets maken kwam helaas niet veel. Ik hoop dat ik vanaf nu weer af en toe wat van me kan laten horen en zien!
Hoop dat jullie het me niet kwalijk nemen dat ik nog niet overal reacties achter kan laten.

Vorige week ben ik met mijn moeder afgereisd naar Spijkenisse naar de demodag van Doe@ding. Heerlijk om er even een dagje tussenuit te gaan en lekker met je hobby bezig te zijn. Vond het ook geweldig leuk om weer mee te kunnen doen met de workshop van Monique en Angela en weer even gezellig bij te kletsen met Suze en Nicole.
Tijdens de workshop heb ik deze geweldig leuke tag gemaakt, het inkleuren met Distress gebeurde bij Monique en daarna ging je bij Angela de tag maken.


Deze super lieve stempel van Tilda is speciaal gemaakt voor Doe@ding. Is ze niet lief!!
Na zo heerlijk bezig geweest te zijn heb ik helemaal zin om thuis ook weer aan de gang te gaan!
Al met al dus een heerlijke ontspannen dag en vol inspiratie vertrokken we weer richting de Veluwe. Bedankt Mam voor deze super fijne dag!!

Ennn....ik heb nog meer leuk nieuws! Binnenkort mag ik een candy gaan verloten! Mijn ouders sponseren de candy om het tweejarig jubileum van mijn blog te vieren en onlangs heb ik de 200ste volgster mogen verwelkomen! Het wordt dus een dubbele candy en ik kan je zeggen het zijn hele leuke prijsjes!! Mijn moeder heeft de inkopen al in Spijkenisse gedaan.
Ik hou jullie nog even in spanning! Eind deze maand ga ik de candy op mijn blog plaatsen.

Dan wens ik jullie nog een heel gezellige zondagmiddag, het is echt scrapweer!
Bedankt weer voor jullie bezoekje en hopelijk tot snel!