woensdag 29 juni 2011

blogstop....


Lieve allemaal,

Voorlopig zal dit even mijn laatste kaartje op mijn blog zijn... mijn man ligt in het ziekenhuis en zoals het er nu uitziet gaat dit lange tijd duren.
Af en toe zal ik misschien nog wel even wat blogs bekijken maar veel tijd zal ik er niet voor hebben, ook mijn hoofd staat er niet echt naar.

Dit kaartje hadden jullie nog tegoed van me, het is het kaartje dat ik voor mijn moeder haar verjaardag heb gemaakt. Ik wil het toch nog graag even plaatsen omdat ik dit kaartje ook speciaal voor de challenge van Scrap & More heb gemaakt.
De opdracht was om de onderstaande sketch te volgen.


Het recept van de kaart:
Designpapier: Magnolia, uit de serie Sweet Rainbow
Stempel: Magnolia- Watercan Tilda, uit de serie Sweet Rainbow
Inkleuren: Copic's
Stansen/mallen: Nestabilities Heart Circles en de Standard Circles Large
Doohickey's: van Magnolia, Heart Swirl
Versiering: De randen met stiksteekjes bewerkt en de tekststempel is van Nicole en mijn naamstempel op de achterkant is een digi van SandraGoed, dit was dus voorlopig even mijn laatste post op mijn blog.
Ik hoop jullie snel te kunnen melden dat ik weer helemaal terug ben!

Heel veel liefs voor jullie allemaal!

vrijdag 17 juni 2011

Weet dat ik aan je denk....


Hallo allemaal,

Als eerste wil ik jullie allemaal heel hartelijk bedanken voor alle leuke reacties op het kaartje dat ik voor mijn tante heb gemaakt.
Ook super leuk en spontaan alle reacties die jullie hebben gegeven op de oproep van Patricia! Patricia vroeg me jullie hiervoor te bedanken, bij deze dus!
Dankzij alle tips kan ze nu de stempel bestellen die ze bedoelde.

Vandaag wil ik jullie graag een tasje laten zien dat ik gemaakt heb, het patroon komt uit de "Kadoosjes". Ik raak niet uitgekeken in dit blad, er staat zoveel in dat ik nog wil maken!
Dit tasje heb ik speciaal voor een vriendin gemaakt die wel een oppeppertje kon gebruiken..
Dat vind ik nou het leuke van scrappen en kadoverpakkingen maken. Je maakt het speciaal voor iemand, vaak om iemand even te laten weten dat je aan ze denkt.
En dan is het extra fijn om te merken dat het zo gewaardeerd wordt... met een klein gebaar kan je iemand zo blij maken.
Ik had toevallig opgevangen dat ze zo gek is op zwart/wit snoepjes, nou toen was het idee gelijk geboren.
In het tasje heb ik een zakje met snoepjes gedaan met een tekstlabel eraan.Op de achterkant van het tasje heb ik weer mijn naamstempel van Sandra gebruikt.

Het recept van het tasje:
Designpapier: BasicGrey - uit de serie Hopscotch
Stansen: Nestabilities Heart Circles (het geschulpte cirkeltje) en de Classic Scalloped Rectangles Large
Pons: ronde hoekpons
Versiering: Klittenband(sluiting) en Lint. De tekststempel is van Nicole en mijn naamstempel op de achterkant is een digi van Sandra

Zo en dan nu lekker weekend! Morgen is mijn moeder jarig, ik zal vanavond nog aan de slag moeten om mijn kaartje af te maken voor haar. Dus nog even geduld mam, hij komt eraan! Volgende week zal ik hem op mijn blog laten zien. Ook ben ik nog bezig met een vaderdagkadootje. Ik hoef me dus niet te vervelen, hihi!

Iedereen een heel fijn weekend gewenst met hopelijk niet al te veel regen...
Bedankt weer voor je bezoekje en tot de volgende keer!

vrijdag 10 juni 2011

Pluk deze dag!


Hallo allemaal,

Afgelopen week is mijn lieve tante Annie 83 jaar geworden! Ik ben zo trots op deze oudste zus van mijn moeder, ondanks haar artrose wandelt ze nog elke dag naar haar moestuin en in de wintermaanden is ze heerlijk thuis aan het knutselen. Ze maakt o.a. prachtige kaarten, de plaatjes kleurt ze in met Derwentpotloden of met de Copic's. Ze is met ons meegeweest naar de demodagen van Doe@ding en dan neemt ze nog ijverig deel aan de workshops van Angela en Monique! Ook helpt ze in haar woonplaats Rotterdam in het vrouwenhuis, hier komen vrouwen uit alle denkbare werelddelen bij elkaar om te participeren in de Nederlandse maatschappij. Geweldig toch, ik teken ervoor om op deze manier oud te morgen worden! Tja en dan kan ik het uiteraard niet maken om niet met een zelfgemaakt kaartje aan te komen toch?! Tante Annie deze is voor u! En ik hoop dat u nog heel lang zo lekker actief bezig mag blijven!

Ik heb nog maar een keer gekozen voor dit leuke model, Esther noemde het al een kaartje "a la Angela", dus dat houden we er maar in. Hihi!
Dit keer heb ik een voor mij nieuwe techniek uitgeprobeerd, Paper Piecing, ik zag bij Yvonne op het blog zo'n leuk kaartje, dat ik dacht; en nu wil ik het ook eens gaan uitproberen. Geweldig om te doen zeg!
Het is net een aankleedpopje, echt een feestje om deze schattige Tilda aan te kleden!


Het prachtige papier van Magnolia vond ik er super bij passen. Samen met de leuke tekststempel van Nicole en gezien de liefde van mijn tante voor haar moestuin, vond ik het een perfecte combinatie.


Achterop mijn kaartje weer de leuke digi naamstempel die je bij Sandra kan bestellen.Het recept van de kaart:
Designpapier: Magnolia, uit de serie Lazy Summer Day's en Once Upon A Time
Stempel: Magnolia uit de serie Sweet Rainbow - Strawberry Jummy Tilda, aangekleed met designpapier en gekleurd met Copic's
Mallen: de basis van de kaart is gemaakt met de mal van Nestabilities Grand Label One, de ronde hartjescirkel is gemaakt met Nestabilities Heart Circles
Pons: Martha Stewart - Double Punch Monarch
Versiering: De tekststempel is van Nicole en mijn naamstempel op de achterkant is een digi van Sandra

Met dit kaartje wil ik graag meedoen aan de challenge van het nieuwe challengeblog van Magnolia, TOMIC. De opdracht is: Make a Birthday project.

En dan wil ik graag nog een oproepje plaatsen voor Patricia. Patricia volgt mijn blog maar heeft zelf geen blog, ze vroeg me of ik een oproepje op mijn blog wilde plaatsen. Tuurlijk wil ik dat voor je doen Patricia.
Ze dacht op mijn blog kaarten gezien te hebben met een piraat.
De piraat staat met zijn voet op een schatkist. De stempels kosten 4.95 en er stond een linkje naar de webwinkel waar deze stempels te koop waren. Het zijn zeker niet de stempels van magnolia. Er was papier van de action gebruikt. Nou het zegt mij helemaal niets....ik ken alleen de piraten van Magnolia. Waarschijnlijk is Patricia via mijn blog weer op een ander blog terecht gekomen waar ze dit gezien heeft. Nu wil ze er heel graag achter komen van welk merk de stempels zijn en waar ze ze kan kopen. Heeft iemand een idee? Zou je dit dan in je reactie willen achterlaten.
Alvast super bedankt in ieder geval allemaal voor het meedenken!

Nou dit was het dan wel weer voor vanavond, jee is het al weer zo laat...elke keer neem ik me voor om mijn post kort te houden, hihi!
Leuk dat je weer langs bent geweest en tot de volgende keer!
Geniet van het extra lange weekend!

zaterdag 4 juni 2011

Een beetje van mezelf en een beetje van Wendy


Hallo allemaal,
Jee wat een tijd geleden al weer dat ik iets gepost heb.... we zijn alweer een maand verder. Het kwam er gewoon niet van. Ik heb jullie blogs wel in de gaten gehouden hoor maar van reageren kwam het helaas vaak niet.
Wel erg jammer maar inmiddels heb ik me er maar een beetje bij neergelegd dat het scrappen/bloggen nou eenmaal heel veel tijd kost en dat het voor mij moeilijk te combineren is naast mijn fulltime job en mijn andere grote hobby, mijn paard.
Maar het blijft wel kriebelen hoor en gelukkig kan ik zo af en toe tussen de bedrijven door toch nog wel iets scrappen.
Waaronder dit verjaardagskaartje. Ik had een scrapmiddag afgesproken met mijn schoonzus Els en mijn vriendin Wendy en dat was maar goed ook, anders had ik dit kaartje nooit op tijd afgekregen. Ik heb nog maar een keer gekozen voor dit modelletje, ik blijf het zo leuk vinden! Wendy had zin om te oefenen met kleuren en daar heb ik mooi gebruik van gemaakt!
Ik zei; als jij nou eens voor mij het kleurwerk doet dan maak ik de basis en heb ik toch mijn kaartje op tijd af. Perfect geregeld toch! hihi! Wendy heeft dus deze vrolijke Tilda met Distress inkt voor mij ingekleurd.


Super bedankt meis!

Inmiddels ben ik ook 5 mei jarig geweest, ik ben super verwend!
Met dit kaartje kon ik gelijk mijn nieuwe Nesti en mijn nieuwe tekststempels uitproberen, gaaf zijn ze he! Ben er zo blij mee.
Ik zal jullie zo nog even een foto laten zien met mijn scrapkado's.


Op de achterkant heb ik weer mijn leuke diginaamstempel van Sandra gebruikt.Het recept van de kaart:
Designpapier: Maja Design - Fika
Stempel: Magnolia - Celebration Tilda, ingekleud met Distress inkt
Mallen: de basis van de kaart is gemaakt met de mal van Nestabilities Grand Label One, de ronde hartjescirkel is gemaakt met Nestabilities Heart Circles
Versiering: bloemen, spacers en bradjes. De tekststempel is van Nicole en de naamstempel op de achterkant is een digi van Sandra

Ik wil graag meedoen met de volgende challenge's:
* Simply Magnolia - Hearts-Hearts-Hearts
* Duymelot - Anything Goes
* It's a Magnolia Challenge - Alles mag
* Just Magnolia and Hanglar & Stanglar - Anything Goes

En hieronder dan een paar foto's van mijn scrapkado's:


Van mijn ouders heb ik de nieuwe aanvullingsset gekregen van de copic sketchmarkers.
Prachtige kleuren!


En hoe vinden jullie het doosje om de markers heen, heeft mijn moeder zelf gemaakt, net als de prachtige stoffenbloem erop.


Verder heb ik een ronde pons gekregen, ideaal voor mijn naamstempels.
Ik ben ook super blij met de tekststempels van Nicole, deze stonden hoog op mijn verlanglijstje, hihi!
Ook kreeg ik nog leuke bradjes en veertjes.
Verder nog een kadobon en geld om zelf iets voor het scrappen te kopen, nou ik heb de bon en het geld maar gelijk uitgegeven! hihi!


Het super leuke blad, Kadoosjes heb ik ervoor gekocht en deze geweldige schaar van Tim Holz, echt ideaal om je rubberstempels mee te knippen en te mouten. Verder nog een Nesti, vond deze al een hele tijd zo leuk!
Nog een paar inktjes en ik ging weer helemaal tevreden naar huis!
Wat heerlijk toch he, als je zo lekker kan shoppen.
Nu nog een winkel zien te vinden waar ik wat tijd kan kopen...mijn hoofd zit vol ideeen, daar ligt het niet aan.
Ach nog een paar weekjes en dan heerlijk vakantie, kijk er al enorm naar uit, lekker alle tijd om te scrappen!

Ik wens jullie allemaal nog een heel zonnig en gezellig weekend en bedankt weer voor jullie bezoekje. Ik hoop snel ook weer bij jullie langs te komen en een reactie achter te laten!