zaterdag 30 april 2011

Kaartje voor Destinn zijn tweede verjaardag!


Hallo allemaal,

Dit kaartje hadden jullie nog van me tegoed, ik heb hem voor onze kleinzoon Destinn gemaakt. Vorige maand is hij twee geworden.


Zoals veel kinderen van zijn leeftijd is hij helemaal gek van Cars.


Tja daar moest oma natuurlijk mee aan de slag! Een heel lastige opgave om zijn favoriet Takel in te kleuren...Hoe kleur je nu een roestige auto..?? Pffff wat heb ik mezelf aangedaan zeg, hihi!
Ik heb een kleurplaat van internet afgehaald, van Animaatjes, deze heb ik daarna verkleind.
Zoals jullie kunnen zien heb ik heel wat zitten oefenen, er zijn heel wat uurtjes in gaan zitten voordat ik een beetje tevreden was.
Uiteindelijk heb ik hem ingekleurd met Distress inkt en daarna sommige gedeeltes nog bijgewerkt met de copic's.



Het designpapier is van Best Creation Inc - Transportation, echt leuk jongenspapier!
Het idee van de vlaggetjes heb ik van Nicole, op haar blog heeft ze een filmpje staan met uitleg hoe ze de vlaggetjes maakt. Erg leuk om te doen!
De lettertjes op de vlaggetjes heb ik er met Rub-Ons opgemaakt.


De charm komt van Ria's webwinkel, Ria heeft enorm veel leuke charms, zeker de moeite waard om eens een kijkje te nemen, voor elke gelegenheid kun je wel iets leuks vinden.
Ik heb de charm aan een ronde tag van de tagmaker gehangen, de tekststempel is van Marianne Design (EC0096)en hier heb ik ook weer gebruik gemaakt van de tagmaker.


Op de achterkant van de kaart heb ik nog een stukje designpapier geplakt met mijn naamstempel van Bunny Zoe's Crafts.

En gelukkig, toen Destinn de kaart zag, herkende hij gelijk Takel! Missie geslaagd! hihi!
Wat een heerlijk ventje is het he! Ben echt super trots dat ik zijn oma mag zijn!


Met dit kaartje wil ik graag meedoen aan de volgende challenges:

* Creative Card Crew - Child's Play
* Stamping Scrapping Challenge Central - Anything goes
* Bunny Zoe's Crafts - One for the boy's!

Ik hoop dat jullie allemaal een gezellige Koninginnedag hebben gehad en genoten hebben van het mooie weer, ik in ieder geval wel! Nog een heel fijne zondag gewenst!

Bedankt weer voor jullie bezoekje en leuke reacties! Ik geniet er elke keer weer zo van om ze allemaal te lezen, echt super!
Tot de volgende keer!

vrijdag 22 april 2011

Fijne paasdagen!


Hallo allemaal,
Genieten jullie ook allemaal zo van het prachtige voorjaarsweer, heerlijk he!
Ik moet wel zeggen dat ik daardoor veel minder aan het scrappen en bloggen toe kom...dat is dan wel weer erg jammer. Ik zat vol ideeen om heel leuke kaartjes voor de pasen te maken maar veel verder als deze doosjes ben ik helaas niet gekomen..
Ik vond het wel ontzettend leuk om ze te maken, het idee komt uit de Cards Only van maart/april 2011 en ze zijn ontworpen door Moon Hulsman. Ik ben gek op haar stijl, ze maakt altijd ontzettend leuke creaties! De afdrukjes zijn van Forever Friends en ik heb ze ingekleurd met de copic's.



Het doosje heb ik van Aquarelpapier gemaakt, het venstertje is gemaakt van Mica.
Daarna de doosjes gevuld met heerlijke paaschocolaatjes!
Ik ben op het moment nog druk bezig om kraamkadootjes te maken, twee collega's van me verwachten binnenkort hun eerste kindje. Dus tja, wel weer een uitdaging voor mij om iets leuks te maken! Hoop jullie dit binnenkort te kunnen laten zien. En dan schiet het ook al weer op naar moederdag...ja mam, ik ga echt mijn best doen om iets moois te maken hoor! Maar eerst genieten van het mooie weer en de paasdagen, heerlijk in de tuin aan het werk om die weer helemaal klaar te maken. Je kent het wel... al het groen van de tegels en tuinmeubels zien te krijgen... Maar ach, met dit mooie weer is het helemaal geen straf om lekker buiten bezig te zijn, toch!?
Tussendoor hoop ik ook nog even met Arrigio het bos in te kunnen, dus ik verveel me niet hoor met de paasdagen!

Ik wil iedereen bedanken voor het bezoeken van mijn blog, gezellig dat je weer langs bent geweest, ik vind het altijd ontzettend leuk om jullie berichtjes te lezen!

Fijne, zonnige paasdagen gewenst en tot de volgende keer weer!

vrijdag 8 april 2011

Kaartje voor Wendy


Hallo allemaal,

Zo het weekend staat weer voor de deur, heerlijk! Het beloofd weer een weekend vol zon te worden, dat wordt dus weer genieten!

Mijn week begon fantastisch ik heb de prachtige candy bij Monique gewonnen, gisteren heb ik hem mogen ontvangen, wauw wat geweldig mooi!


Monique heeft er ook een nog kaart bij gedaan, ik ben er super blij mee, wat een talent heeft die meid toch!


Nogmaals heel erg bedankt Monique voor deze prachtige candy, ik hoop er veel mooie kaartjes mee te gaan maken. Ik heb zelf 1 echte stempel van Magnolia, ik gebruik altijd afdrukjes dus ik vind dit helemaal fantastisch!

Maar dat is nog niet alles, er lagen twee pakjes op de deurmat gisteren toen ik uit mijn werk kwam...het andere pakje kwam van Yvon, wat een leuke spontane verrassing!
Een pakje met afdrukjes van allemaal lieve stempeltjes! Heel erg bedankt Yvon, ik waardeer het enorm en vind het echt ontzettend lief!


Dan nu het kaartje dat ik jullie graag wil laten zien.
Het kaartje heb ik gemaakt voor de verjaardag van mijn vriendin Wendy.
De sketch is een "oude" van Cute Card Thursday.


Het recept van de kaart:
Designpapier: Maja Design Fika Blommor pa Bordet en Kopp Te, wauw wat een geweldig papier, vond het bijna zonde om er in te snijden, hihi!
Stempel: Magnolia, You are so special - Dancing party Tilda
Versiering: Het randje om Tilda heen heeft mijn moeder voor me gehaakt, super lief mam, bedankt! - Bradjes - Spacers - Lint
De strik heb ik met de Bow-easy gemaakt, dit keer met een dubbele lus. Dit lint is er super geschikt voor, heel soepel! Ik heb het gekocht bij Scrap&More, er zijn diverse prachtige kleurtjes!
Inkleuren: Distress Inkt


Ik ben weer heel benieuwd naar jullie reacties!
Bedankt voor je bezoekje en een heel gezellig en vooral zonnig weekend gewenst!
Tot de volgende keer!

vrijdag 1 april 2011

Hugs & Kisses


Hallo allemaal,

Heerlijk weekend! Kijken jullie ook zo uit naar het mooie weer dat we morgen gaan krijgen! Nou ik wel hoor! 's Morgens lekker eerst het bos in en daarna heerlijk aan het werk in de tuin. Laat het zonnetje maar schijnen!

Vandaag wil ik jullie graag een lucifersdoosje laten zien dat ik bescrapt heb.
Ik heb het doosje gemaakt voor iemand die een moeilijke periode doormaakt, ik vind haar zo dapper en ben super trots op haar! En dat wilde ik graag laten blijken door dit doosje te maken vol met lieve tekstjes.


Het recept van het doosje:
Designpapier - Tilda, Winter Garden
Tags - QuicKutz Tag en de Doochickeys Tag en Romantic Tag van Magnolia, de randjes zijn bewerkt met Distress Inkt
Tekst - Diverse stempels en gedichtjes met de computer
Versiering - Stikrandjes, bloemen, kant, lint
Stanzen/Mallen - Nestabilities Classic Scalloped Circles Large en Standard Circles Large en de Butterfly stans van QuicKutz
Pons - Pine pons van McGill



De tekstjes:


En op de achterkant mijn naamstempel van Bunny Zoe's Crafts:



Ik hoop dat dit doosje vol Hugs & Kisses een steuntje mag zijn voor haar...

Met dit doosje doe ik graag mee met de challenge van het Girlscardsworld Challenge Blog, waar de opdracht cadeauverpakking is.

Bedankt weer voor het bezoekje aan mijn blog en voor iedereen die morgen vrij is...geniet ervan!
Tot de volgende keer!