zondag 27 maart 2011

Happy Bday


Hallo allemaal,

Hoop dat jullie net als ik zo genoten hebben van het mooie weer dit weekend! Ik ben heel veel buiten geweest, lekker zoveel mogelijk zonnestralen meepikken, hoop dat ik dan ook een beetje snel van mijn keel/neus verkoudheid af kom. Die restanten van de griep zijn echt hardnekkig zeg! Maar goed, de klok is lekker weer een uur vooruit gezet en nu kunnen we 's avonds ook nog even lekker langer buiten bezig zijn. Ik heb zaterdag en zondag weer twee heerlijke bosritjes gemaakt met Arrigio! Wat genoten we er van zeg om na zo'n lange tijd weer lekker de benen te kunnen strekken!

Ik wil jullie natuurlijk ook graag nog een kaartje laten zien! Dit kaartje heb ik gemaakt voor Samantha, de dochter van mijn man. Ik probeer altijd iets te maken waarvan ik denk dat het bij de persoon past en ik weet dat zij van wat strakker houdt. Ik heb me voor dit kaartje laten inspireren door een kaartje dat ik gezien heb in de Cards-only. Helaas had ik niet echt het juiste formaat letters dus hij viel wat groter uit als dat de bedoeling was, hihi!


Het recept van de kaart:
Designpapier: Bo Bunny - Mango
Tekst: Letters overgetrokken van een set letters van de Action en daarna uitgeknipt, het woord Happy is een gedeelte van een Clearstamp van Stampies - set 3, Happy Birthday
Versiering: Stikrandjes, bloemen, stofbrad en plakparels

Met dit kaartje wil ik graag meedoen met de volgende challenge:

* Crafty Creations Challenge Blog - in stitches

Gezellig dat je weer langs bent geweest op mijn blog en tot de volgende keer!

maandag 21 maart 2011

Kaartje voor Esther


Hallo allemaal,

Het heeft even geduurd vanwege de griep maar hier is tie dan, mijn kaartje voor Esther haar verjaardag! Sorry Esther hij is dus niet meer op tijd aangekomen, als het goed is ligt hij morgen bij je in de bus. Hoop dat je gisteren een leuke dag hebt gehad!
Voor deze kaart heb ik gebruik gemaakt van de sketch van de challenge van Stempeleinmaleins

Het recept van de kaart:
Designpapier: komt uit blokjes van de Action, laatst gekregen van Coosje
Stempel: Magnolia, Butterfly Dreams - Running Tilda
Tekst: Clearstamp van Stampies - set 3, Happy Birthday
Versiering: Stikrandjes, knoopjes met flosdraad, Stickles Diamond
Inkleuren: Copic's


Met dit kaartje wil ik graag meedoen met de volgende challenges:

* Stempeleinmaleins - sketch
* Simon Says Stamp - happy birthday
* Just Magnolia and Hanglar & Stanglar Challenge - favorite color combo
* Stamping Scrapping Challenge Central - pastel

En met de challenge van:
* Scr@p-Cards Challenge-blog - blauw

Super leuk dat Suze en Marjan dit blog weer nieuw leven hebben ingeblazen en ik hoop dat er heel veel inzendingen zullen volgen!

Ik ben weer heel benieuwd naar wat jullie van dit kaartje vinden.
Heel erg bedankt voor je bezoekje aan mijn blog en tot de volgende keer!

zaterdag 19 maart 2011

Demodagen Doe@Ding en een Award van Suze


Hallo allemaal,

Het is al weer een tijdje geleden dat ik wat op mijn blog heb geplaatst. Ik heb flink de griep te pakken gehad, gelukkig ben ik al weer wat aan de betere hand. Ik wilde jullie toch graag nog even de foto's laten zien van de demo-dagen van Doe@Ding in Spijkenisse en ik heb een Award mogen ontvangen van Suze!


Heel erg bedankt Suze, ik vind het altijd een hele eer. Erg lief dat je aan mij gedacht hebt. Ik geef de Award deze keer niet door omdat ik hem al een keer eerder heb ontvangen en doorgegeven.

Dan nu de foto's van de demodagen in Spijkenisse!Hier zie je ons aandachtig luisteren naar de instructies en tips van Monique.
Ik vind het zo ontzettend knap van mijn tante, ze doet het toch maar even op haar 82e!!
Hieronder zien jullie het resultaat van mijn inkleuren, ik blijf het een super mooie techniek vinden! Ik hoop heel veel te kunnen blijven oefenen en zo af en toe toch ook echt mijn plaatjes in te kleuren met Distress inkt.


Het was weer een ontzettend geslaagde dag! 's Morgens zijn mijn moeder en ik al vroeg vertrokken richting Rotterdam. Daar hebben we mijn tante opgehaald (de oudste zus van mijn moeder) en zijn we gezellig met z'n drietjes op pad gegaan naar het Atlas Hotel in Spijkenisse. Het was voor mij de tweede keer dat ik de demodagen bezocht en ik vond het wederom echt helemaal super! Ontzettend leuk om weer veel bekende tegen te komen. Uiteraard weer deelgenomen aan een workshop van Angela, daar hebben we deze geweldig mooie tag gemaakt! Het was erg druk dus we hebben weinig tijd gehad om even gezellig bij te kletsen maar dat doen we dan gewoon een volgende keer! Daarna door naar Monique, jee wat een kleurtalent! Het was weer super leerzaam Monique, ik vond het weer een hele eer om bij je aan te mogen schuiven.
Gezellig om ook weer even met Suze bijgekletst te hebben en ook kwam ik Durvina met haar dochter tegen en Annemarie en Merit. Erg leuk om jullie nu ook een keer in het echt gezien te hebben! Ook Esther was druk in de weer met de verkoop, leuk om je even gesproken te hebben Esther. (... een heel fijne verjaardag morgen gewenst! Je kaartje heb ik vandaag kunnen afmaken en ligt klaar om op de bus te gaan!)
We zijn lopend vanuit het Hotel even naar de nieuwe winkel van Doe@Ding geweest, wauw wat een pracht winkel zeg! Erg leuk om daar Nicole ook weer even gesproken te hebben, nog zo'n kleurtalent! Eind van de dag zijn we moe maar voldaan weer richting Beekbergen vertrokken!

Ik hoop jullie snel weer wat nieuws te kunnen laten zien!
Een heel gezellige en vooral zonnige zondag gewenst en bedankt weer voor je bezoekje!