maandag 28 februari 2011

Friends are Flowers that brighten our day!


Hai allemaal,

Zo weer een nieuwe werkweek aangebroken, ik heb een heerlijk weekend gehad! Onze kleinzoon heeft bij ons gelogeerd en wat hebben we weer genoten van dit kleine manneke! Het huis is nu weer zo stil en leeg zonder hem...getsie!
Afgelopen weekend ben ik dus niet echt aan scrappen toegekomen maar heb nog wel dit kaartje afgemaakt.
Ik heb onderstaande sketch van Everybody-art-challenge gebruikt.


Het recept van de kaart:
Designpapier: Magnolia - Something Old, Something New
Stempel: Magnolia, You are so special - Will you be my valentine Tilda
Stansen/Mallen: Nestabilities Standard Circles Large en de Classic Scalloped Circles Large
Tekst: Clearstamp van Hampton Art - Kelly's Sentiments
Versiering: bloemen, bradjes, spacers en metalen hoekjes
Inkleuren: Copic's

Afgelopen zaterdagochtend ben ik nog even naar de beurs in Arnhem geweest, vond het een leuke beurs! Uiteraard moest ik even bij de kraam van Scrap&More langs, het was nog lekker vroeg en Angelique had toen nog even de gelegenheid om me wat tips te geven over het inkleuren. Ik vind namelijk de achtergrond altijd zo wit bij het inkleuren met de copic's. Angelique liet verschillende technieken zien en eentje daarvan heb ik gelijk maar uigeprobeerd op dit afdrukje dat ik thuis al ingekleurd klaar had liggen. Ik heb met de lichtste kleur waar ik haar jurkje mee heb ingekleurd een schaduwrandje gezet en daarna met een marker uit dezelfde serie maar nog een teint lichter dit weer uitgewerkt en op het laatst nog iets met de blender. Hoop dat je het op de foto kan zien, ik vind het best een leuk effect geven. Dank je nog voor de demonstratie Angelique! Ik ga er lekker mee aan het oefenen!


Met dit kaartje wil ik graag meedoen met de volgende challenges:
* Everybody-Art-Challenge - de sketch
* Sentimental Sundays - Anything goes
* Wild Orchid Challenge - Anything goes
* Stamp Something - Something with Flowers

Ik wil jullie allemaal weer heel erg bedanken voor alle lieve en leuke reacties!
Aankomend weekend heb ik al weer iets leuks op de agenda staan, ik ga samen met mijn moeder, mijn tante en mijn vriendin Wendy naar de demo-dagen van Doe@ding in Spijkenisse. Vorig jaar ben ik er voor het eerst geweest en vond het super! Dus wie weet mochten jullie ook gaan, zien we elkaar nog wel in Spijkenisse, ik kijk er al weer enorm naar uit!
Tot de volgende keer!

donderdag 24 februari 2011

Tilda with a small gift

Hallo allemaal,

Als eerste wil ik jullie allemaal heel erg bedanken voor alle leuke reacties op mijn vorige berichtje, echt geweldig om allemaal te lezen!
Vandaag wil ik jullie graag een kaartje laten zien dat ik gemaakt heb voor Angelique, Angelique was namelijk eergisteren jarig! Nog van harte meis, ik heb begrepen dat je je kaartje inmiddels hebt ontvangen dus kan ik hem nu op mijn blog laten zien. De sketch die ik gebruikt heb is van de vorige challenge van Friday Sketchers.


De tekst stempel die ik gebruikt heb is van Digis.(voorheen Margriet's Digistempels)
Ik heb alle randjes van het designpapier gedistressd en be-inkt.
Ook kon ik het weer niet laten om stik en rijgsteekjes te maken. Dit keer heb ik ze gemaakt met behulp van de Tim Holtz idea-ology Design Ruler. (klik op de link en je ziet er een leuk filmpje van) Ze geven een kleiner steekje, wel meer werk als met de Sew Easy maar ook erg leuk om te doen!


Het recept van de kaart:
Designpapier: Bo Bunny
Stempel: Magnolia, You are so special - Tilda with a small gift
Stansen/Mallen: Nestabilities Standard Circles Large en de Classic Scalloped Circles Large
Pons: Fiskars - Scalloped Lace
Tekst: digi stempel van Digis
Versiering: stik- en rijgsteekjes - bloemen
Inkleuren: Copic's

Met dit kaartje wil ik graag meedoen met de volgende challenge:
* Magnolia down under challenges - Distressing

Nou dat was het weer even voor vandaag, ik heb nog een heel lijstje met allemaal dingen die ik graag wil maken voor verjaardagen en bijzondere gebeurtenissen. Erg leuk allemaal maar het blijft een strijd met de tijd...het bloggen schiet er wel een beetje bij in, ik kom wel langs bij jullie maar het lukt me gewoon niet om bij elk kaartje te reageren....,sorry!
Nog een gezellige avond gewenst, bedankt weer voor je bezoekje!
Ik kijk al weer uit naar het weekend! Zaterdag ga ik eerst met Angelique naar de beurs in Arnhem en daarna komt onze kleinzoon logeren! Een heerlijk vooruitzicht!

maandag 21 februari 2011

Gastdesigner bij A Spoon Full of Sugar! En..een top drie notering!


Hallo allemaal,

Vandaag twee leuke dingen die ik graag met jullie wil delen! Als eerste;
Eindelijk mag ik jullie mijn leuke nieuwtje vertellen! En kan ik jullie zeggen waar ik zo druk mee bezig ben geweest.
Een paar weken geleden heeft Agnes mij gevraagd of ik haar gastdesigner wilde zijn op 22 februari (haar verjaardag!) bij A Spoon Full of Sugar! Tuurlijk heb ik gelijk ja gezegd, ik vind het een hele eer en heb het met heel veel plezier gedaan! Ik hoop dat het team van A Spoon Full of Sugar mijn kaartje leuk vindt! Het thema is: Birthday Wishes. Als het goed is heeft Agnes het kaartje inmiddels ook met de post ontvangen. Van harte gefeliciteerd Agnes en een heel gezellige dag gewenst! Ik zou zeggen doe deze week allemaal gezellig mee met deze leuke uitdaging bij A Spoon full of Sugar!
Ik heb mezelf nog een extra uitdaging gegeven...inkleuren met Distress inkt! hihi!
Ben heel benieuwd naar wat jullie er van vinden, enne...tips en adviezen zijn altijd welkom hoor! Ik blijf erg veel moeite houden met het doseren van het water met de waterpenseel dus heb nu de penseel gewoon leeg gebruikt en doop hem gewoon af en toe in het water. Op dit moment bevalt mij dit nog het beste.

Het recept van de kaart:
Designpapier: Magnolia uit de serie, Something Old, Something New - Something New en uit de serie, You are so Special - Love Letter
Stempel: Magnolia, You are so Special - King Tilda
Tekst: clearstamp van Stampavie
Versiering: stiksteekjes - charm - bloemetjes en roosjes - Stickles Frosted Lace - Inkleuren: Distress inkt

Ik heb de sketch van de vorige challenge van Stamp with fun gebruikt.


Met dit kaartje wil ik graag meedoen met de volgende challenges:
* Stampin'for the Weekend - Monochrome
* All that Scraps Magnolia - Let's Celebrate Birthdays
* Cute Card Thursday - Shiny Happy cards
* Dutch Dare Card Challenge - Some sparkle, glitter and bling
* Magnolia Stamp Lovers Challenge - Pastel Challenge

Dan het tweede nieuwtje!

Vrijdag zag ik dat ik met mijn Valentijnsboekje, de top drie heb gehaald bij Stampin' for the Weekend! Wauw wat super leuk zeg!
Echt een hele verrassing!

Nou dat was het voor vandaag weer even, een heel verhaal, hihi!
Leuk dat je weer langs bent geweest en ik wil jullie allemaal nog heel erg bedanken voor alle super leuke reacties op mijn vorige berichtje! Tot snel!

zondag 13 februari 2011

Terug van vakantie, Valentijn en...super verwend!!!


Hallo allemaal,

Hier ben ik weer! Terug van een weekje vakantie met mijn ouders in Vakantiepark Weerterbergen. Bedankt pap en mam voor de heerlijke week!!
Uiteraard hebben mijn moeder en ik ons weer prima vermaakt in de verloren uurtjes met freubelen!
Hier zijn we druk bezig met het maken van een proefboekje, we hadden het patroon van Tina meegenomen. Een super duidelijke beschrijving! Ik kwam op het idee om het patroon te verkleinen en er zo een Valentijnsboekje van te maken voor mijn zus en zwager.

Verder hebben we flink zitten oefenen met inkleuren, ik mocht van mezelf dit keer geen copic's meenemen...maar wilde oefenen met de Distress inkt. Mijn moeder is heerlijk bezig geweest met de Aquamarkers.Ik ben vooral aan het oefenen geweest met de gezichtjes en de haren inkleuren, Angelique had me de tip gegeven, ga er maar gewoon eens een heel stel achter elkaar inkleuren en je zult zien dat je er dan handigheid in gaat krijgen. Nou dat advies heb ik dus braaf opgevolgd, hihi! Verder ook al even een voorzichtig uitstapje gemaakt naar de Aquamarkers, ook een erg mooie techniek hoor!

Dan mijn Valentijnsboekje, ik heb er gisteren flink op zitten zweten om het af te krijgen. Ik had op verschillende blogs (o.a. op het blog van Monique en Suze)deze boekjes al voorbij zien komen en ik vond de scharnieren zo leuk, omdat ik deze stans van Tim Holtz niet heb, heb ik geprobeerd om het na te teken, nou best grappig toch!

Het recept van het boekje:
Designpapier: Magnolia - You Are So Special, Lace Flower en Love Letter
Stansen/Mallen: Nestabilities - Labels Fourteen en Classic Scalloped Circles Large, het Hart is van Nellie Snellen
Pons: Martha Stewart - Doily Lace
Tekst: Op de computer gemaakt
Versiering: Bradjes - Charms - Lint - Valentijns Chocolaatje Scrappersflos en de randjes heb ik bewerkt met Distress inkt Victorian Velvet.
Naamstempel: (Bunny Zoe's Crafts).

Met dit boekje wil ik graag meedoen met de volgende challenges:

* Everybody-art Challenge - Valentine
* Stampin' for the Weekend - St. Valentine's Day
* A Spoon full of Sugar - Let's see some Love

Mijn zus Yvonne (Lonne) kwam gisterenavond bij mijn ouders eten en wij zouden er ook heen gaan, dus kon ik het gelijk geven. Ze waren er erg blij mee!
Ze hadden ook een grote verrassing voor mij.....


Wow!!! Is dit geen mooi Valentijnskado!!?
Vrijdag op de terugweg uit Weert hebben we een stop gemaakt bij Scrap&More in Vinkel, mijn moeder zat in het "complot" om deze prachtige set Aquamarkers mee te nemen voor mij. Nogmaals Yvonne en Robert, ik moet er nog van bijkomen maar ben er super blij mee!! Heel erg bedankt!
Tja en dat was het nog niet..Coosje de vriendin van mijn zus had ook nog een pracht kado voor mij meegegeven!


Geweldig wat een schitterende boekjes vol met allemaal prachtig designpapier! Hier kan ik wel weer even mee vooruit! Heel erg bedankt Coosje!

Nou dat was weer een lange post vandaag!
Ik heb jullie wel gemist hoor afgelopen week, kom snel weer een bezoekje brengen op jullie blogs, de komende dagen ben ik eerst nog even druk met iets heel leuks, kan nog even niet zeggen wat maar dat komt de volgende keer!
Bedankt weer voor jullie bezoekje en ik kijk met plezier uit naar alle reacties!
Geniet nog even van de zondag en tot snel!

zondag 6 februari 2011

Kaartje voor Yvon en Award gekregen van Marianne Louise!


Hallo allemaal,

Vandaag wil ik jullie graag het kaartje laten zien dat ik gemaakt heb voor Yvon, Yvon is 14 februari jarig en heeft daar een leuke candy aan verbonden, dus ik zou zeggen, ga nog even snel een kijkje nemen op haar blog! Yvon je kaartje is op de bus hoor en ik wens je alvast een heel gezellige verjaardag en heel veel mooie kaartjes!

Het recept van de kaart:
Designpapier: My Mind's Eye - Pretty Please
Stempel: Magnolia, Merry Little Christmas - Secret Tilda
Stansen/Mallen: Nestabilities Standard Circles Large
Tekst: clearstamp Marianne Design
Versiering: Bradjes - Hoekje - stiksteekjes - Metalen tag van de tagmaker
Inkleuren: Copic's


Ik heb onderstaande sketch van Create4fun gebruikt.


Met dit kaartje wil ik graag meedoen met de volgende challenge:

* Create4fun - de Sketch

Dan heb ik nog een super leuke Award mogen ontvangen van Marianne Louise! Heel erg bedankt Marianne Louise, ik vind het altijd een hele eer en ben er erg blij mee!

Deze Award is bedoeld om blogs onder de aandacht te brengen.
Je plaatst de afbeelding van de Award op je blog en kiest daarna 3-5 blogs die jij graag onder de aandacht wilt brengen.
De eerste aan wie ik de Award graag wil geven is Angelique, Angelique is pas begonnen met haar blog en ze maakt super mooie creaties! Ik zou zeggen ga allemaal eens een kijkje bij haar nemen!
De tweede aan wie ik de Award graag wil doorgeven is aan Suze, ik ben al geruime tijd volgster van Suze en ik geniet elke keer weer zo van haar creaties, bedankt voor de inspiratie elke keer weer! En dan de derde persoon aan wie ik de Award graag wil geven is Wendy, ik kijk mijn ogen elke keer weer uit op haar blog, ze heeft in een korte tijd zo'n eigen stijl weten te ontwikkelen, echt super! Haar kaartjes hebben altijd een heel romantische inslag en zitten vol met prachtige details!

Bedankt dames voor de inspiratie die jullie me geven met jullie prachtige creaties!

Dat was het weer voor vandaag, succes allemaal met de werkweek!
Bedankt voor jullie bezoekje en tot de volgende keer!

donderdag 3 februari 2011

I'm so Lucky to have a Friend like You


Hallo allemaal,

Als eerste wil ik jullie allemaal heel erg bedanken voor alle leuke en lieve reacties op mijn vorige kaartje, echt geweldig om te lezen!
Ik hoop dat Debby uit Haarlem en Henny uit Purmerend ook dit berichtje lezen.
Van beide dames ontving ik een heel leuke reactie met ook gelijk een vraag, graag zou ik willen reageren maar ik heb geen emailadres van ze. Dus dames laat nog even een berichtje achter met je mailadres of mail mij even dan kan ik jullie vragen beantwoorden.

Goed en dan mijn kaartje, jawel mijn tweede Valentijnskaartje!! Poeh, ik heb hier (al zal je het misschien niet zo zeggen) op zitten zweten hoor...Eerst welk papier zal ik gebruiken, toen welk afdrukje, het mocht niet te groot zijn, zal ik stiksteekjes doen of rijgsteekjes...en dan nog een tekst...deze tekst vond ik heel leuk bij dit kaartje passen en ook perfect voor degene waar dit kaartje voor is bedoeld...(zeg nog even niet voor wie, want ze komt zeker op mijn blog langs..)maar de tekst is vrij groot en ik vond het zo jammer om hem over het hart te plaatsen. Nog even gedacht om hem dan maar binnenin de kaart te plaatsen en op het laatst kreeg ik ineens nog deze ingeving! Toch op de voorkant maar je blijft het hart ook goed zien!Ik heb voor dit kaartje de sketch van Stamp with fun gebruikt.

Toen ik deze sketch zag, dacht ik gelijk aan de prachtige hartvormige paperdoily die ik een tijdje terug van Christa heb gekregen, super bedankt meis! Hij kwam nu goed van pas!

Het recept van de kaart:
Designpapier: Little Yellow Bicycle - Sweet Love
Stempel: Magnolia, You are so special - Leaning Tilda
Stansen/Mallen: Magnolia Doohickeys Tag
Tekst: clearstamp van Stampavie
Versiering: Bloemen - Plakparels - rijgsteekjes met scrappersflos langs de rand - Metalen tag's van de tagmaker, vastgemaakt met een stiksteekje.
Inkleuren: Copic'sMet dit kaartje wil ik graag meedoen met de volgende challenges:

* Stamp with fun - de Sketch
* Papertake Weekly Challenge - Anything Goes + Flowers
* Top Tip Tuesday - Anything Girlie
* Totally Tilda Challenges- Lots of Heart at least 3 different Heart elements/ embellishments on your card

Ik ben weer heel benieuwd naar jullie recties, leuk! Nog een heel gezellige avond gewenst en alvast een heel fijn weekend! Tot de volgende keer!