zondag 30 januari 2011

Loving you more each day


Hallo allemaal,

Zo het weekend zit er weer bijna op maar wat een heerlijke zondag heb ik gehad zeg!
Oke... ik heb niet kunnen paardrijden vanwege de vorst in de grond maar ik heb me toch uitstekend weten te vermaken hoor!
Samen met Wendy ben ik bij Els geweest en we hebben er een heerlijke scrapdag van gemaakt! We wilde alle drie graag een keer de lantaarn maken, ik heb hem al op veel blogs voorbij zien komen en hij stond nog steeds hoog op mijn verlanglijstje.
Erg leuk om te maken! We hebben hem helemaal af op het versieren na, zodra die helemaal klaar is zal ik hem uiteraard showen aan jullie!

Wat ik wel af heb is mijn eerste Valentijnskaartje! Hoop dat ik het nog ga redden om er nog een aantal te maken.
Ik heb de sketch gebruikt van Papertake Weekly Challenge.


De bloemen heb ik voor het eerst zelf gemaakt, ik moet zeggen dat ik het erg leuk vind om te doen!

Het recept van de kaart:
Designpapier: Bo Bunny
Stempel: Magnolia, You are so special - Tilda with many Hearts
Stansen/Mallen: Standard Circles Large, Cuttlebug embossingmal Seeing Spots
Tekst: clearstamp van Basic Grey
Versiering: Bloemen - Bradjes en spacers - Stiksteekjes langs de randen
Inkleuren: Copic's


Met dit kaartje wil ik graag meedoen met de volgende challenges:

* Papertake Weekly Challenge - de sketch
* Bunny Zoe's Crafts - Love is in the air
* Top Tip Tuesday - Fabulous Flowers
* A Spoon Full of Sugar - Valentine
* Charisma Cardz Challenges - Valentines / Love
* Just Magnolia and Hanglar & Stanglar Challenge Blog - Going Dotty

Bedankt voor jullie bezoekje en alle leuke reactie's elke keer! Nog een heel gezellige avond gewenst en tot de volgende keer!

woensdag 26 januari 2011

Workshop inkleuren met Distress INK bij Angelique

Hallo allemaal,

Hier dan de beloofde foto's van het boekje met de resultaten van de workshop bij Scrap & More van Angelique. Tijdens de workshop hebben we ons hoofdzakelijk bezig gehouden met het inkleuren van de kleurenkaartjes en de drie afdrukjes in het boekje. We kregen het boekje mee naar huis en konden hem dan zelf nog verder afmaken. Het afdrukje op de voorkant heb ik gisterenavond nog ingekleurd en daarna heb ik het boekje afgewerkt.
Ik vond het wel leuk om er echt een mooi naslagwerkje van te maken.
Zo heb ik de afdrukjes in het boekje uitgestanst en de randjes nog bewerkt met Distress inkt,ook de beschrijvingen van de gebruikte kleuren heb ik erbij geplakt.(Heb geprobeerd om de foto's naast elkaar te krijgen...zoals jullie zien is dit niet gelukt...)

Op de voorkant van het boekje heb ik nog een randje gemaakt met stiksteekjes, ik blijf het zo leuk vinden die stikrandjes!
En nu helemaal! Mijn moeder heeft een super handig apparaatje gekocht, de Sew Easy!
Als je op de link klikt zie je er een filmpje van.
Het is een apparaatje waarmee je heel eenvoudig een randje met gaatjes maakt op je papier waarna je ze dan met de hand kan borduren. Er zijn meerdere opzetstukjes bij te koop, waarmee je dus allemaal verschillende steekjes kan maken. Ik heb steeds ruzie met de naaimachine dus voor mij is het echt een ideaal apparaatje! Bedankt mam voor het lenen! Ik hou hem denk ik nog even hoor, hihi!
Op de achterkant van het boekje heb ik mijn naamstempel gebruikt en op de onderste cirkel heb ik de leuke embossing achtergrondstencil van JoyCrafts gebruikt.

Ik zal zeker dit boekje nog regelmatig erbij pakken, ik denk dat je het pas echt leert door heeeel veel te oefenen! Ik wil het dan gelijk ook zo goed kunnen als dat ik op veel blogs zie...maar ja, ik moet maar accepteren dat dat nog ver voor me ligt, hihi! Mijn copic's zal ik dus ook nog zeker niet aan de kant doen maar ik vond het wel een heel leuke en leerzame ervaring deze workshop en heb er zeker veel van opgestoken.
Van scrappen is verder deze week helaas nog niets gekomen en dat zal ook niet meer gaan lukken... ik hoop volgende week iets meer gelegenheid te hebben, wil zo graag nog iets voor Valentijn maken!! Wie weet!

Nog een heel gezellige avond allemaal gewenst, bedankt weer voor jullie bezoekje en alle lieve en leuke reacties! Tot snel!

donderdag 20 januari 2011

We zijn super trots op je!


Hallo allemaal,

Na mijn twee kaartjes van vorige week had ik deze week even een dipje...er kwam niets uit mijn handen...gelukkig kreeg ik toch nog inspiratie en rolde dit kaartje zo uit mijn handen! Het is weer een heel ander kaartje geworden als dat ik meestal maak. Ik hou wel van deze stijl moet ik zeggen, een beetje strak. Op de een of andere manier verval ik snel weer in het inkleuren van afdrukjes...Conclusie; ik vind zo veel leuk en kan nog niet echt zeggen, ik heb een bepaalde stijl. Wie weet komt dat nog, maar op dit moment valt er nog zoveel te leren en te ontdekken dat ik gewoon alles doe wat ik leuk vind!

Afgelopen zaterdag zijn Wendy en ik een dagje naar Vinkel geweest naar een workshop Distress inkleuren bij Angelique. Het was een super gezellige en leerzame dag en zeer zeker voor herhaling vatbaar! We hebben een boekje gemaakt, zodra die helemaal klaar is laat ik hem jullie uiteraard zien.
Ik blijf het inkleuren met Distress Inkt zo moeilijk vinden, maar o zo mooi!
Als je Angelique dan wat voor ziet doen dan denk je; oja gewoon een beetje zus en een beetje zo...nou mooi niet dus he! hihi! Ik blijf het doseren van het water heel lastig vinden. Maar goed, we gingen weer naar huis met allemaal tips en inspiratie en uiteraard ook het nodige uit haar prachtige winkel!!

Maar goed, weer even terugkomen op mijn kaartje dat ik jullie graag wil laten zien.
Ik heb me laten inspireren door de volgende sketch van Card Patterns.


Ik heb het kaartje gemaakt voor de dochter van mijn man, gewoon omdat we super trots op haar zijn en vonden dat ze dat wel eens mocht horen via een kaartje. Ze komt af en toe wel eens op mijn blog langs...hopelijk nu nog even niet, als het goed is ontvangt ze hem morgen met de post. Sam je bent een Kanjer!
Het recept van de kaart:
Designpapier: BO BUNNY, ik blijf dit zulk prachtig papier vinden!
Tekst: Zelf gemaakt op de computer.
Versiering: Kruissteekjes met scrappers floss, een bloem met een brad, verschillende lintjes, alle randjes heb ik "oud" gemaakt door te bewerken met Distress INK, Walnut Stain.
Stansen: Nestabilities Standard Circles Large - Classic Scalloped Circles Large.
Achterkant: Naamstempel (Bunny Zoe's Crafts).


Met dit kaartje wil ik graag meedoen met de volgende challenges:
*Top Tip Tuesday Challenge - All Sentimental
*Card Patterns - de Sketch
*A Spoon Full off Sugar - Blue and Green

Ik wil jullie heel hartelijk bedanken voor alle leuke en lieve reacties die jullie elke keer weer achterlaten, echt super! Ben weer heel benieuwd wat jullie van dit kaartje vinden!
Nog een dagje werken en dan heerlijk weekend, kijk er al enorm naar uit!
Een heel gezellige avond nog gewenst, bedankt weer voor jullie bezoekje en tot de volgende keer!

donderdag 13 januari 2011

van Something Old naar Something New...

(in het echt is de kaart veel warmer bruin van kleur maar met dit weer is het lastig fotograferen)

Hallo allemaal,

Daar ben ik weer en al veel sneller en met een heel ander kaartje als dat jullie van mij gewend zijn.
Herkennen jullie dat...soms komt er helemaal niets uit je handen en soms bruis je van de inspiratie en ideeen! Nou gisterenavond om 10 uur had ik opeens zo'n moment, tja dan voel ik me een echte kunstenaar hoor, dan moet het gebeuren ook, haha!
Ik had mijn kerstkaarten opgeruimt en de "gewone" kerstkaarten zeg maar die gaan dan toch echt weg... van een kaartje kon ik geen afstand doen. Ik was er gelijk al helemaal weg van toen ik hem ontving en uiteindelijk brengt dit kaartje ook een bepaalde emotie bij me naar boven.. dat vraagt uiteraard om uitleg; We ontvingen dit kaartje ruim een week voor kerst van mijn lieve vriendin Marloes. Met de kerst kregen we het bericht dat zij haar paard een dag voor kerst had moeten laten inslapen... Zoals de meeste van jullie wel zullen weten heb ik zelf ook een paard en ik reed regelmatig samen met haar in de bossen. Uiteraard is ze er enorm verdrietig van, ook ik heb een keer afscheid moeten nemen van mijn paard en weet wat dat met je doet. Zoiezo afscheid nemen van een dier is verschrikkelijk...
Goed, bij het opruimen van de kerstkaartjes kwam deze dus weer in mijn handen en ik kon er geen afstand van doen. Wat ik er mee ging doen wist ik nog niet maar wegdoen, nee...
Hij lag gisterenavond nog op mijn tafel en opeens zag ik de challenge bij Craftyhazelnut's Christmas Challenge. De opdracht was daar; maak een kerstkaart met iets gebruikts, gerecycled.. En daar was opeens mijn idee!
Ik heb het kaartje verknipt en dit is het resultaat! In december kan ik hem naar Marloes toesturen, ben benieuwd of ze hem herkent...
Het is een heel ander kaartje geworden als dat ik meestal maak. Ik vind het wel een beetje vintage stijl. Ik ben niet zo snel tevreden of heel blij met een kaartje maar met deze wel, ben heel benieuwd wat jullie er van vinden!

Ik heb gebruik gemaakt van de (gedraaide) sketch van Everybody-art challenge.

Het recept van de kaart:
Designpapier: Magnolia - hoe toepasselijk uit de serie, Something Old, Something New
Plaatje en Tekst: gerecycelde kerstkaart
Versiering: Stiksteekjes langs de randen, sterren van de tagmaker, nietjes, plakparels, alle randjes heb ik "oud" gemaakt door te bewerken met Distress INK, Walnut Stain.
Achterkant: Paperdoily en mijn naamstempel (Bunny Zoe's Crafts), beide bewerkt met Distress INK Frayed Burlap.Met dit kaartje wil ik graag meedoen met de volgende challenges:
*Everybody-Art-Challenge
*Top Tip Tuesday Challenge
*The Fuzzy Wuzzy Challenge
*Craftyhazelnut's Christmas Challenge

Zo en dan nog 1 dagje werken en dan weekend! Zaterdag ga ik met mijn vriendin Wendy naar de workshop, Distress inkleuren bij Angelique, heb er enorm veel zin in!
Van scrappen zal verder dit weekend niet zoveel komen, hoop zondag toch echt weer eens even het bos in te kunnen...
Alvast een heel gezellig weekend gewenst en tot de volgende keer!

woensdag 12 januari 2011

Get Well Soon!


Hallo allemaal,

Zo de week zit er al weer half op, wat een regen he! Getsie! Tja wel echt knutselweer misschien maar als je gewoon moet werken en dan op de fiets naar je werk gaat moet ik zeggen dat het een stuk minder is hoor, behh!
Eerst was ik blij dat het ging dooien en nu ben ik die regen al weer helemaal zat. Voorlopig zijn we er nog niet vanaf heb ik begrepen dus we moeten het er maar mee doen...
Vandaag wil ik jullie een kaartje laten zien dat ik voor mijn zusje Lonne heb gemaakt, ik hoop dat je snel weer opknapt meis!
Ik heb gebruik gemaakt van de sketch van Create4fun, heb hem alleen wel gedraaid.

Het recept van de kaart:
Designpapier: Basis Grey - Lemonade
Stempel: Magnolia, Merry Little Christmas - Tilda with Amaryllis
Stansen/Mallen: Standard Circles Large, Classic Scalloped Ovals Large
Tekst: Action
Versiering: Bloemen - Knoopjes met scrapper's floss - Lint en Stiksteekjes langs de rand
Inkleuren: Copic's

Met dit kaartje wil ik graag meedoen met de volgende challenges:
*Create4fun
*Just Magnolia and Hanglar& Stanglar Challengeblog

Leuk dat jullie weer een bezoekje hebben gebracht, een heel gezellige avond gewenst en tot de volgende keer!

woensdag 5 januari 2011

Thanks So Much


Hallo allemaal,

Vandaag weer eens een kaartje! Ik merk dat ik de laatste tijd heel veel bezig ben met kado doosjes/verpakkingen en aan het kaarten maken kom ik dan eigenlijk niet meer toe.
Ik had nu iemand die ik heel graag wilde bedanken en vond dat dus een mooie gelegenheid om weer eens een kaartje te maken.
Het was al een tijdje geleden dat ik de naaimachine had gebruikt, dus ik dacht; leuk, ik ga stikrandjes maken...al na een paar steken liep de hele boel vast..grrrr! Je moet weten, ik ben niet zo'n held met de naaimachine.. dus mam ik kom weer even langs om de boel weer te herstellen. Hihi! Maar goed, ik moest en zou stiksteekjes op mijn kaartje maken, dus er zat niets anders op dan de prikpen te pakken en draad en naald. Ik had dit nog nooit eerder gedaan en ik moet zeggen, ik vind het super leuk en ga het zeker vaker doen. Wel even een werkje maar heel erg leuk!

Het recept van de kaart:
Designpapier: Magnolia, Vintage Christmas - Snowy Wood en Ice Princess
Stempel: Hanglar
Stansen/Mallen: Nestabilities Labels Ten - Beaded Circles - Standard Circles Large
Tekst: Hampton Art - Kelly's Sentiments
Versiering: Bloemen - Brads - Lint - Stickles Frosted Lace - stiksteekjes langs de randen
Inkleuren: Copic's

Met dit kaartje wil ik graag meedoen met de volgende challenges:
*Lovely Hanglar only Challenge-blog
*Magical Monday Challenge
*Papertake Weekly Challenge
*Top Tip Tuesday Challenge
*Magnolia Stamp Lovers
*Stamping Scrapping Challenge Central

Zo en dan zit de werkweek er al weer bijna op, nog 1 dagje en dan weer heerlijk weekend! Ik hoop dat de dooi flink doorzet, kan ik eindelijk weer iets met mijn paard gaan doen, het bos in zal nog niet gaan maar misschien al wel aan de hand stappen op de weg. Denk dat hij daar al heel blij mee zal zijn nadat hij een paar weken amper beweging heeft gehad.
Alvast een heel gezellig weekend gewenst en weer heel erg bedankt voor jullie lieve en leuke reacties, ik lees ze elke keer met erg veel plezier!

zondag 2 januari 2011

Tea Light card en candy gewonnen bij Yvon!Hallo allemaal,

Als eerste wil ik iedereen een heel gelukkig, gezond en liefdevol 2011 toewensen!
Ik hoop dat jullie allemaal een gezellige jaarwisseling hebben gehad. Als ik heel eerlijk ben, moet ik zeggen dat ik wel weer blij ben dat alles achter de rug is hoor...dat vuurwerk is echt niet mijn ding, heb het zo te doen met al die arme dieren! Om 12 uur liepen we even naar de stallen en vooral mijn paard was echt zo overstuur, het ergste is dat je gewoon niets kunt doen, hij ziet of hoort je dan echt niet. Maar goed dat hoort er nu eenmaal bij en inmiddels is weer heerlijk alle rust teruggekeerd...
Dus tijd voor een nieuw kaartje!
Ik blijf nog even in de kerstsfeer hangen hoor, deze Tea Light Card heb ik al op heel veel blogs voorbij zien komen en hij stond al een heel tijdje op mijn verlanglijstje om te maken. De basis heb ik een paar weken geleden gemaakt met Angelique die een dagje kwam scrappen bij mij. Ik heb het patroon van Stampartic. Ik had nu lekker wat tijd om hem verder af te maken. Het papier is van Magnolia en komt uit de serie Vintage Christmas. Het afdrukje is ook van Magnolia en ik heb haar ingekleurd met de copic's. De stans die ik gebruikt heb is de Nestabilities Labels Ten. De bontrandjes van haar jasje heb ik gemaakt met Liquid Applique en met de heattool verwarmd. Daarna heb ik er nog wat Stickles Frosted lace opgedaan net als op haar vleugeltjes. De sneeuwsterren zijn gemaakt met de Martha Stewart pons Alpine Snowflake, ook hier weer Stickles Frosted lace opgedaan.

De rand van de kaart is geponst met de Doily Lace pons van Martha Stewart. Voor de afwerking van de kaart heb ik nog gebruik gemaakt van Brads en lint.
Aan de binnenkant heb ik nog roosjes een charm en metalen hoekjes gebruikt.
De tag is gemaakt met een Doohickey van Magnolia. De tekst op het label is ook van Magnolia.


Uiteraard heb ik het doosje in de kaart gevuld met theelichtjes! Voor het venster heb ik ook gebruik gemaakt van de Nestabilities Labels Ten en het venstertje is van Mica. Alle randjes heb ik bewerkt met Distress INK, Aged Mahogany.

Op de achterkant heb ik nog mijn naamstempel gebruikt en de volgende twee Nestabilities, Beaded Circles en Standard Circles Large.

Ik vind het echt super leuk om te maken, het zal dus niet bij deze ene blijven!
Met deze Tea Light card wil ik graag meedoen met de volgende challenges
*Magnolia Down under
*Craftyhazelnut's Christmas Challenge
*Just Magnolia and Hanglar Stanglar Challengeblog
*A Spoon Full of Sugar
*Scrap Talk Challenges

Dan had ik nog een erg leuke verrassing vanmiddag, ik zag dat ik de candy bij Yvon had gewonnen!

Super bedankt Yvon, erg leuk!

Gezellig dat je weer even langs kwam op mijn blog en tot de volgende keer!
Nog een gezellige zondagmiddag/avond gewenst!