woensdag 22 december 2010

Sneeuwpret!


Hai allemaal,

Als eerste wil ik jullie graag heel erg bedanken voor alle super leuke en lieve reacties op mijn kerstgeschenkjes! Geweldig om te lezen!
Afgelopen week ben ik niet aan scrappen toegekomen, dus ik heb ook even niets nieuws om te laten zien...
Vandaar maar even wat foto's van mijn paard Arrigio (met deken) in de sneeuw!
Hij leeft zich hier even heerlijk uit met zijn vriendinnetje Duranka. Tja van rijden komt voorlopig nog niets als ik de weersberichten zo mag geloven, dus ben al blij dat ze toch nog even af en toe buiten de benen kunnen strekken. Al houd ik mijn hart vast hoor als ze zo tekeer gaan!


En wat is er heerlijker om na het rennen en spelen even lekker te rollen!

Gisterenavond zag ik op het Hanglarblog van Janet dat ik een van de twee gelukkige ben die een aantal afdrukjes heeft gewonnen van Hanglar&Stanglar!

Hier ben ik echt super blij mee want ze zijn zo leuk maar erg lastig aan te komen hier in Nederland. Dus Janet nogmaals via deze weg, super bedankt!
Mocht je Janet haar Hanglarblog nog niet ontdekt hebben, ik zou er zeker snel een kijkje nemen! Ze maakt ook met deze stempels echt de prachtigste creaties!

Jee, had me nog zo voorgenomen om het dit keer kort te houden, hihi! Maar goed voordat ik afsluit wil ik jullie met het onderstaande filmpje heel gezellige en warme feestdagen toewensen! Graag wil ik jullie ook bedanken voor de leuke en lieve contacten die ik het afgelopen jaar heb opgedaan dankzij het scrappen en het bloggen, echt super! Voor jullie allemaal heel veel geluk, liefde en vooral gezondheid gewenst voor 2011!


zondag 19 december 2010

Kerstgeschenkjes



Hallo allemaal,

Zo wat een drukke week heb ik gehad zeg maar gelukkig kan ik jullie nu laten zien waar ik zo druk mee bezig ben geweest. Vanmorgen heb ik de laatste hand gelegd aan mijn kerstgeschenkjes! Eerst nog even terug naar het begin van deze week, maandag is Angelique een dagje bij mij geweest en we hebben er een super gezellige dag van gemaakt! Uiteraard lekker bijgekletst en daarna ook nog aan het werk hoor!
Hier zie je Angelique druk aan het werk met de theelichtkaart die we samen gemaakt hebben.
Ik heb hem nog niet af, maar de basis is klaar. Ik hoop deze week nog aan het versieren toe te komen, als hij af is laat ik hem jullie uiteraard zien hoor! Moest van mezelf eerst de kerstkaarten de deur uit zien te krijgen, dat is weer gelukt!Helaas niet zoveel zelfgemaakte kaarten als dat ik eigenlijk zou willen, maar ja..we gaan gewoon door met kerstkaartjes maken alvast voor volgend jaar.
Dan ben ik de hele week druk bezig geweest met kerstgeschenkjes maken, ik had op het blog van Angelique van Scrap&More zo'n leuke creatie gezien, dat het me gelijk op het idee bracht om dit ook te gaan doen. Voor de kinderen heb ik zakjes gevuld met zuurstokjes, deze heb ik bij de Xenos gekocht, ze hebben ze in 2 maten.


Hier heb ik er 12 van gemaakt in totaal. Heb me wel verkeken in de tijd die er in ging zitten, maar wat super leuk om te doen! En bij de Lidl heb ik van die leuke (lees..lekkere, hihi!) verpakkingen met twee lepeltjes met een blokje chocolade eraan gekocht. Je maakt een warme beker melk en je doet je lepeltje met chocolade erin, even roeren en genieten maar van je heerlijke chocolademelk!

Ik vond het zo leuk om te doen, dat het er steeds meer werden, uiteindelijk zijn het er 17 geworden! Vanmorgen heb ik de afdrukjes nog zitten inkleuren en kon ik alles afmaken en op de foto zetten. Ik had alles in een doos gezet om mooi bij elkaar te houden en kon het zo dus ook gemakkelijk fotograferen...dacht ik.. Mijn konijn Pipkin dacht daar alleen anders over en begon ijverig de zakjes uit de doos te trekken. In sommige zakjes staan nu dus een paar afdrukjes van zijn tandjes, hihi!
Pipkin is een heel bijzonder en lief konijn! Inmiddels is hij al bijna 11 jaar oud en hij loopt gewoon los bij ons binnen. Hij heeft geen kooi, slaapt in een poezemandje en ligt overdag ook vaak op zijn kleedje. Echt een uniek dier!
Goed nog even terug naar de kerstgeschenkjes, hieronder zal ik de materialen noteren die ik gebruikt heb:
* heel veel restjes kerstpapier en cardstock
* stans van Tim Holz - Baroque
* Nestabilities, Beades Circles - Classic Ovals Large - Classic Scalloped Ovals Large -Standard Circles Small
* Martha Stewart ponsen, Scandinavian Snowflake en Alpine Snowflake
* Touw
* Glittersteenjes
* De naamstempel is een digi van Motivet

* De tag is gemaakt met de Magnolia Doohickeys Tag en hierop heb ik twee verschillende tekststempels gebruikt
* Het afdrukje is van Whiff off Joy, Betty Mouse with Candy Cane. Ik heb haar ingekleurd met de copic's. Het bont van het mutsje heb ik gemaakt met Liquid Applique en met de heattool
Met het zakje met de zuustokjes wil ik graag meedoen aan The Fuzzy Wuzzy Challenge .
Zo dat was weer een heel verhaal, ik hoop deze week wat meer tijd te hebben om ook jullie blogs weer eens even langs te gaan. Ik wens iedereen die vakantie heeft heel veel sneeuwplezier!
Gezellig dat je weer langs bent geweest en tot de volgende keer!

vrijdag 10 december 2010

Christmas Candy Box


Hallo allemaal,

Zo het weekend staat weer voor de deur, heerlijk!
Heb heel veel op het programma staan om te doen, dus hoef me niet te vervelen.
Ik heb een extra lang weekend, maandag ben ik ook lekker vrij! Kijk er al echt naar uit want ik ga heerlijk een dagje freubelen met Angelique, ik heb haar ontmoet tijdens een workshopdag en hebben heel leuk contact gehouden. Het leek ons leuk om eens een dagje samen te gaan scrappen en eindelijk is het er dan nu van gekomen!

Gisterenavond heb ik samen met Wendy geoefend met het inkleuren met Distress ink, pfff nou dat viel nog niet mee hoor! Maar ik blijf oefenen, wil het zo graag onder de knie krijgen.

Dan nu mijn Candy Box, een aantal weken geleden heb ik er al een gemaakt voor mijn nichtje. Mijn schoonzusje Els en Wendy vonden het ook leuk om hem een keer te maken dus we hebben gezellig met zijn drietjes een avondje zitten freubelen, met deze box als resultaat voor mij.
Het papier dat ik gebruikt heb is van BasicGrey, Eskimo kisses en het afdrukje is van Magnolia, Flying Angel Tilda. Ik heb haar weer ingekleurd met de copic's. Op haar vleugeltjes heb ik Stickles Frosted Lace gedaan.


Het afdrukje is uitgestanst met de Nestabilities Labels Ten. De sneeuwsterren zijn geponst met de Alpine Snowflake en de Scandinavian Snowflake van Martha Stewart.
Verder heb ik nog lint, bradjes en glittersteentjes gebruikt.

Gezellig dat je weer langs bent geweest en een heel fijn weekend gewenst, tot de volgende keer!

zondag 5 december 2010

Tilda wants a Hug


Hallo allemaal,

Iets eerder als dat jullie van mij gewend zijn ben ik weer terug met een kaartje!
Tja normaal is het weekend gevuld voor mij met paardrijden maar nu met dit weer hou ik wat tijd over om te scrappen, ook leuk hoor! Vanmorgen eerst eens even wat blogs langs geweest en vanmiddag ben ik gaan kijken of er nog leuke challenges waren waar ik aan mee kon doen. Ik zag onder andere deze bij Simon say's stamp. Daar heb ik de sketch van gevolgd.

En bij het Magnolia Licious challengeblog zag ik de volgende foto staan, je moest je laten inspireren door iets wat je op de foto zag.


Bij de eerste blik op de foto vielen de sterren mij gelijk op, dus zo heb ik me laten inspireren door deze foto.
Het papier dat ik gebruikt heb is van My Mind's Eye, Holly Jolly. Het afdrukje is van Magnolia, Tilda wants a Hug. Ik heb haar ingekleurd met de copic's.
De sterren heb ik gemaakt met de tagmaker.


Inmiddels is de kerstsfeer al helemaal aanwezig bij ons in huis, de kerstboom staat al weer en ik ben nu lekker bezig met mijn kerstkaartjes, helaas gaat het me niet lukken om iedereen een eigengemaakt kaartje te sturen maar ik vind het toch altijd wel erg leuk om er een aantal te maken.

Nog een heel gezellige sinterklaasavond gewenst en nog heel erg bedankt voor alle leuke en lieve reacties op mijn vorige kaartje en mijn nieuwe blogjasje!
Tot de volgende keer!

vrijdag 3 december 2010

Tilda in Xmas Coat


Hallo allemaal,

Zo ik dacht buiten is de winter begonnen, laat ik mijn blogachtergrondje ook maar eens aanpassen naar winterse sferen! Bedankt voor je hulp Wendy, (gisterenavond was mijn vriendin Wendy bij me en samen zijn we aan het stoeien geweest, best nog lastig hoor, er zijn zoveel mogelijkheden om kleuren en lettertypes aan te passen).
Wat was het koud van de week he! Brrr.. Wat mij betreft mag de sneeuw weer heel snel weg zijn hoor, je kunt nu gewoon niets beginnen met de paarden, die arme dieren staan daar maar te staan. Ze komen nog wel even buiten maar veel hebben ze er niet aan. Maar goed, laat ik het positieve er maar van zien...meer tijd om te scrappen! Heb dus heerlijk van de week tijd gehad om een kerstkaartje te maken. En dat wordt hoog tijd...heb er nog maar een paar.
Met dit kaartje wil ik graag meedoen aan de challenge bij Create4fun.
De opdracht was om onderstaande sketch te volgen.

Ik heb gebruik gemaakt van het prachtige papier van Magnolia, Vintage Christmas Red Ornament en Red Noel. Het afdrukje, Tilda in Xmas Coat, is ingekleurd met de copic's en komt uit de laatste serie van Magnolia. Voor het bontkraagje heb ik gebruik gemaakt van Liguid Applique en de heattool. Wat een super leuk spul is dat toch!

Verder heb ik gebruik gemaakt van de Spellbinders Nestabilities Labels Ten, Classic Scalloped Circles Large en de Standard Circles Small. De tekststempel is ook van Magnolia.
Voor de afwerking van de kaart heb ik gebruik gemaakt van lint, bloemen en roosjes.

Gezellig dat je weer langs kwam en ik wens iedereen een heel fijn weekend toe! Voor degene die Sinterklaas gaat vieren, veel plezier!
Tot de volgende keer.