donderdag 28 oktober 2010

Candy Box voor Michelle


Hallo allemaal,

Ik wil jullie eerst allemaal heel erg bedanken voor al jullie leuke en lieve reacties op mijn vorige post, ik lees ze met heel veel plezier!
En wat leuk dat er al zoveel aanmeldingen voor mijn candy zijn, super!
Zaterdag vertelde ik al dat ik nog iets wilde maken voor mijn nichtje Michelle, ze was afgelopen maandag jarig en ik kwam op het idee om een Candy Box voor haar te maken. Ze is 15 jaar geworden en dan vind ik het best lastig hoor, je bent dan geen kind meer maar ook nog niet volwassen. Ze wilde graag een kadobon hebben van Six (sieraden) tja een kadobon zo geven vond ik niet echt leuk, vandaar dat dit idee ontstond, heb er nog een gezichtsmaskertje bijgekocht. Ze was er ongelofelijk blij mee, ik kreeg een dikke knuffel van haar! Het is dan zo dankbaar om iets speciaals voor iemand te maken!


Ik heb het patroon gebruikt uit de Magnolia INK. Het papier komt uit een blok van Panduro. Dit heeft mijn schoonzusje Els voor me meegenomen uit Zweden. Ik heb de randjes van het papier en de box bewerkt met distress inkt. Het afdrukje is van Magnolia, Longing Tilda. Dit keer weer ingekleurd met mijn copic's. Ik heb gebruik gemaakt van de Nestabilities Standard Circles Large en van de Classic Scalloped Circles Large. De tag heb ik gemaakt met de Doohickeys van Magnolia. Wat een super leuke stans is dit, echt geweldig! Ik had het laatste exemplaar te pakken bij Harlekino, mocht iemand nog weten waar hij te koop is dan zou ik het heel graag horen, mijn moeder wil hem namelijk ook zo graag! De tekststempel is ook van Magnolia. Verder heb ik de kaart afgwerkt met bloemen, roosjes, kant en plakparels.
Graag wil ik met deze box meedoen met de challenge bij Totally Tilda, Pink-Pearls was de opdracht dit keer, nou daar voldoet hij denk ik wel aan, hihi!

Dan wil ik via deze weg Celia nog even heel hartelijk bedanken voor de prachtige candy die ik bij haar gewonnen heb!
Wat een verassing zeg, heel veel mooie afdrukjes en nog allemaal leuke spulletjes. En wat een prachtige kaart heb je meegestuurd Celia, hij staat hier nog te pronken in de kamer hoor! Super!

Nou dat was het weer even voor vanavond, nog 1 dagje werken en dan lekker weekend! Zaterdag ga ik samen met mijn vriendin Wendy naar Sandra, daar komen nog een aantal dames en gaan we een leuke workshop volgen van Sandra. Kijk er al enorm naar uit!
Iedereen alvast een heel gezellig weekend gewenst en bedankt voor je bezoekje!
Tot de volgende keer!

zaterdag 23 oktober 2010

Workshopkaart Doe@ding


Hai allemaal,

Staat het bij jullie ook zo vies te regenen!! Getsie niets aan hoor, vanmorgen gelukkig nog droog een bosritje kunnen maken, nu zo even aan de knutsel, mijn nichtje is maandag jarig en ik wil toch echt nog iets voor haar maken. Heb alleen nog geen idee wat...erg he! Maar goed, er zal zo vast wel iets naar boven komen.
Wat leuk dat er al zoveel aanmeldingen voor mijn candy zijn!! Bedankt voor jullie lieve felicitatie berichtjes en ook erg leuk om weer een aantal nieuwe volgers te mogen begroeten! Mocht je je nog niet opgegeven hebben, kan nog hoor! De candy sluit pas de 25e november. (Je hoeft geen blog te hebben of volger te zijn)
Dan mijn kaartje; dit is het kaartje dat ik gemaakt heb op de demodag bij doe@ding.
Ik heb de basis gemaakt bij Angela en het afdrukje heb ik ingekleurd bij Monique. Het afdrukje had ik jullie al laten zien, moest het kaartje alleen nog verder afmaken, vond het wel leuk om er een tag in te maken en dan zo dat het gedichtje voor het venster zou komen.

Het gedichtje komt uit het leuke boekje dat je kan downloaden van Paper&Pictures . Op het blog van Durvina zie je in haar sitebar een linkje staan. Er staan 25 leuke Quotes in die je voor het scrappen kan gebruiken.

Onderstaande foto wilde ik jullie ook heel graag even laten zien. Tijdens de cutiedag van Cute Stamps and Cards heb ik Angelique leren kennen en we hebben heel leuk mailcontact gehouden daarna. Toen ze vertelde dat in haar woonplaats Rheden de winkel zou openen van Cute Stamps and Cards leek het ons leuk om samen naar de opening te gaan.
Vooraf ben ik even bij haar thuis langs geweest en haar dochtertje Nienke kwam toen met deze geweldige creatie aanzetten!! Super toch! Nienke via deze weg wil ik je nog even heel hartelijk bedanken! Erg lief dat je dit speciaal voor mij gemaakt hebt.

Goed nu wordt het echt tijd om snel aan de knutsel te gaan, heb inmiddels een ideetje gekregen!
Fijn weekend allemaal nog en tot de volgende keer!

zondag 17 oktober 2010

Candytime!


Hallo allemaal,

Gisteren had ik al gezegd dat ik vandaag nog even terug zou komen met een feestelijk bericht! Nou daar komt ie hoor...25 november bestaat mijn blog 1 jaar en dat wil ik graag samen met jullie vieren! En er is nog iets heel grappigs, mijn berichten en aantal volgers lopen steeds gelijk op: Dit is mijn 111e bericht en ik heb vandaag ook mijn 111e volgster mogen begroeten, is dat niet toeval!! hihi.
Bijna een jaar geleden heeft Karin Versteeg me op weg geholpen met het bloggen en ik ben haar er nog steeds super dankbaar voor! Ik heb door het bloggen zoveel leuke en lieve mensen leren kennen! Ik wil jullie allemaal dan ook heel hartelijk bedanken voor alle spontane en warme reacties op mijn berichtjes, ik lees ze altijd met heel veel plezier en hoop nog heel lang door te mogen gaan met het Scrappen en Bloggen!

Dan nu de candy...vorig weekend bij de demodag van Doe@ding heb ik al een kadootje uitgezocht. Iedereen kan meedoen! Ook als je geen blog hebt, of volger bent.

Wat moet je doen om deze mooie vlinder stencil van Joycrafts te winnen:

1. Plaats de candy in je sitebar als je een blog hebt.
2. Laat een berichtje achter onder dit bericht, dat je mee wilt doen.

Op 25 november als mijn blog ook echt 1 jaar bestaat maak ik de winnaar bekend.
Veel succes allemaal, ik zou het heel leuk vinden als jullie allemaal meedoen!

zaterdag 16 oktober 2010

'60 Tilda en Award van MarisHallo allemaal,

Met dit kaartje wil ik graag meedoen met de Totally Tilda Challenge. Vorig jaar was ik al met dit kaartje begonnen en had hem nog steeds niet afgemaakt. Dit model heb ik nagemaakt uit het eerste nummer van de Magnilia Ink.
Van de week dacht ik, en nu eerst dit kaartje afmaken voordat je aan wat nieuws begint. Soms heb je dat, dan weet je even niet hoe je verder moet en dan blijft het maar liggen. Het papier dat ik gebruikt heb voor dit kaartje is van Imaginisce, Comfy Cozy. Het afdrukje is van Magnolia, '60 Tilda en ik heb haar ingekleurd met Distress ink. Vorig weekend heb ik bij de demodag van doe@ding de smaak te pakken gekregen en vind het een leuke afwisseling van het inkleuren met mijn copic's.
Moet nog flink oefenen hoor maar vind het wel super leuk om te doen!
Voor de afwerking van de kaart heb ik gebruik gemaakt van kant, lint, bloemen en roosjes. Op de onderkant van Tilda's jurkje heb nog wat stickles Frosted Lace gedaan. De tekststempel is ook van Magnolia. De lusjes van de tag heb ik bevestigd met eyelet's. En ook de naaimachine is weer uit de kast geweest!


Dan heb ik van de week nog deze prachtige Award gekregen van Maris

Heel erg bedankt Maris ik ben er super blij mee!
Ik had hem ook van Wendy gekregen, twee posten terug heb ik de vragen al beantwoord en de Award doorgegeven.
Iedereen een heel fijn weekend gewenst en ik kom vandaag of morgen nog even terug met een feestelijk bericht... Mijn blog bestaat namelijk bijna 1 jaar en dat wil ik niet ongemerkt voorbij laten gaan! Dus tot snel!


zondag 10 oktober 2010

Een geweldige dag in Spijkenisse!


Hai allemaal!

Gisteren ben ik samen met mijn moeder en tante naar de demodag van doe@ding geweest in Spijkenisse!
Jee wat heb ik genoten zeg! Ik had al heel veel leuke berichten er over gehoord en was dan ook heel benieuwd maar wat was het leuk zeg!
We zijn zo'n beetje de hele dag geweest, uiteraard ook een bezoekje gebracht aan de winkel, die zit immers zo dicht bij het hotel waar de demodag was.
Het was super druk maar wel heel gezellig! Vond het zo leuk om een aantal mensen nu in het echt te kunnen ontmoeten!
Jammer dat ik toch nog een paar gemist heb... ik weet dat Leonie en Wilma er ook waren maar ik heb ze niet gezien... tja of niet herkent dat kan natuurlijk ook.
Wie ik wel heb gezien zijn Nicole, Suze, Martine, Angela en Monique.
Nicole heb ik al vaker mogen ontmoeten, ik ben echt een grote fan van haar werk, jee wat een talent heeft die meid! Suze, stond in de verkoop/demo zaal. Uiteraard heb ik nog een paar Distress inkt pads bij haar gekocht!

Ik kwam Martine daar ook tegen, leuk hoor!

In de zaal waar de workshops gegeven werden trof ik Angela en Monique nog.


s'Morgens had ik al een paar keer gekeken of er een plaatsje was bij de workshop van Angela en Monique maar het was echt dringen om een plaatsje te krijgen. Eind van de middag had ik geluk en konden we nog aanschuiven bij Angela om een leuke basis te maken van een kaart. Wat was het gezellig Angela! Daarna konden we het afdrukje inkleuren bij Monique. Het was voor mij een eerste kennismaking met het inkleuren met Distress inkt. Was thuis zelf al wel een beetje aan het rommelen geweest maar nu kon ik eens zien hoe het echt moest! Jee wat een talent heb jij Monique! Ik vond het echt geweldig om bij jou te mogen aanschuiven! Monique had nog wat kaarten meegenomen, ik had ze al wel op haar blog gezien maar in het echt zijn ze nog zo veel mooier!! Zodra ik mijn kaartje klaar heb laat ik hem uiteraard aan jullie zien! Dames ik vond het hartstikke leuk om jullie te mogen ontmoeten! En heel erg bedankt voor alles wat ik van jullie heb mogen leren!

Bedankt weer voor jullie bezoekje aan mijn blog en ik wil jullie nog heel hartelijk bedanken voor alle super leuke en lieve reacties op mijn theepot!

Fijne zondag gewenst en geniet van het mooie weer!

woensdag 6 oktober 2010

Theepot, een Award....en een candy gewonnen!


Hai allemaal,

Het heeft weer even geduurd maar hier ben ik weer met een nieuwe creatie!
Mijn schoonzusje Els had dit model gemaakt tijdens een workshop en ik heb hem weer van haar geleerd. Echt een leuk aardigheidje om te maken en om zomaar aan iemand te geven, of om iemand even sterkte en beterschap te wensen. Ik heb hem gemaakt voor mijn zus Astrid... ze is herstellende van een operatie en ik vond dat ze wel een opkikkertje kon gebruiken! Ze drinkt graag thee dus dat kwam goed uit!
Het papier dat ik gebruikt heb is van Tilda, Springtime.

De tag is gemaakt met een stans van de QuicKutz. Op de ene kant staat een leuk gedichtje (helaas heb ik daar geen bruikbare foto van) en op de andere kant mijn naamstempel. De swirl is gemaakt met de pons Wave Flourish van EK Succes. Verder heb ik de theepot versierd met bloemen, bradjes, een charm en een lintje.
Binnenin de theepot zit een theeglas, gevuld met een kandijstokje, een theezakje en een paar lekkere chocolaatjes! Ik ben heel benieuwd wat jullie er van vinden!

En dan had ik nog twee hele leuke verrassingen deze week! De eerste was deze prachtige Award die ik van Wendy mocht ontvangen, heel erg bedankt Wendy, ben er super blij mee!

Bij deze Award is het de bedoeling dat je drie dingen noemt die je erg graag doet, nou dat lijkt me niet zo lastig, ik vind zoveel leuk, hihi!
1. Oppassen op onze kleinzoon Destinn!
2. De natuur in met mijn paard om samen te genieten van een heerlijke bosrit!
3. Tja, dan kan het scrappen uiteraard niet ontbreken, alles wat erbij hoort vind ik echt super leuk, het shoppen maar ook het bloggen!

Dan mag ik deze prachtige Award nog aan vijf personen doorgeven, altijd een lastige klus omdat ik zoveel moois voorbij zie komen op alle verschillende blogs...toch maar een keuze gemaakt!
1. Monique
2. Wilma
3. Ingrid
4. Linda
5. Esther
Dames van harte gefeliciteerd met jullie welverdiende Award!

Dan mijn tweede leuke verrassing van deze week...
Ik heb deze prachtige stans gewonnen bij de candy van Nicole.
Joycrafts had vier leuke stansjes ter beschikking gesteld om weg te geven.
Nu is het de bedoeling dat ik deze stans gebruik op een kaart/creatie en dan wordt deze geplaatst op het blog van Nicole. Super leuk toch!


Nou dat was weer een heel verhaal...
Op het moment kom ik nog niet echt aan kaartjes maken toe, heb nu even wat tijd genomen om te oefenen met het inkleuren met Distress inkt. Nee hoor mijn copic verslaving ben ik niet kwijt maar er is nog zoveel te leren en ik zie met Distress ook zulke mooie dingen voorbij komen dat ik dacht, ik wil dit ook eens gaan proberen.
Nog best moeilijk hoor, zodra ik een beetje toonbaar resultaat heb laat ik het jullie uiteraard zien!

Ik wens iedereen nog een heel gezellige avond! Zaterdag ga ik met mijn moeder naar de demodag van Doe@ding in Spijkenisse, heb er al enorm veel zin in en ik ben benieuwd of ik nog andere blogsters ga ontmoeten, zou leuk zijn!
Tot de volgende keer!