woensdag 25 augustus 2010

Mooie spulletjes!!!


Hallo allemaal,

Vandaag even geen kaart maar foto's van mijn nieuwe scrapspulletjes van de beurs in Zwolle! Ben er heel erg blij mee!
Ik heb zelf wat gekocht maar ben ook super verwend door mijn moeder en mijn vriendin Wendy.
Nogmaals bedankt lieverds voor de geweldig fijne en gezellige dag samen!En dan kon het feest nog niet op want vorige week vrijdag zag ik op het blog, Aquamarkers van Diny, dat ze de grens van honderd volgers was gepasseerd. Dit wilde ze vieren met een candy, laat ik nu een van de twee gelukkigen zijn die uit de 100 volgers getrokken zijn!! Joepie!
Afgelopen maandag ontving ik al mijn pakje met de post!!


Is het niet super!!! Nogmaals Diny en Annie heel erg bedankt voor deze super leuke candy!! Ik wens jullie heel veel succes met dit prachtige blog, waar we allemaal veel inspiratie vandaan kunnen halen en heel veel van kunnen leren!

Ik ben erg druk op het moment en kom helaas niet veel aan scrappen toe maar hoop toch snel weer iets te kunnen gaan maken, helemaal nu met mijn nieuwe spulletjes!!

Iedereen nog een heel fijne dag gewenst, bedankt weer voor jullie bezoekje en tot snel!

zaterdag 21 augustus 2010

100 volgers!! en een kaartje voor Nicole


Hallo allemaal,

Jee, wat een leuke verassing toen ik vanmorgen mijn blog bekeek!! 100 volgers!!
Ik wil jullie allemaal heel erg bedanken voor jullie trouwe berichtjes, echt super leuk om alle reacties steeds weer te lezen!
Mijn blog bestaat nog geen jaar en ik had nooit gedacht dat ik het zo ontzettend leuk zou gaan vinden! Mede dankzij jullie geeft het scrappen en bloggen me zo veel vreugde! Ik hoop hier nog heel lang van te mogen blijven genieten!!

En dan heb ik vandaag ook nog zo'n super gezellige dag gehad!! Samen met mijn vriendin Wendy en mijn moeder ben ik naar de Knotsgekke kaarten en scrapdagen in Zwolle geweest. Wat hebben we weer een hoop gezien en genoten!
We waren mooi op tijd en het was nog vrij rustig zodat we nog even lekker rond konden kijken in alle rust. Eerst zijn we even op zoek gegaan naar Nicole. Ik had bovenstaand kaartje meegebracht voor de candy die je op haar blog kunt winnen.
Ik had een beetje het gevoel van vroeger, dat je je werkje inlevert bij de juf, hihi!Moet zeggen dat ik flink aan het stoeien geweest ben met dit kaartje, wilde hem uiteraad op mijn allermooist inkleuren! Ik blijf het nog heel lastig vinden om te zien hoe schaduwen vallen en welke kleuren ik het beste kan combineren met elkaar. (Ben weer naar huis gegaan met een aantal goede tips en adviezen van Nicole, bedankt Nicole!)

Voor dit kaartje heb ik me laten inspireren door twee andere kaartjes, een kaartje van Nicole waar ze dit papier ook bij had gebruikt, kon ik mooi afkijken welke kleuren daar het beste bij paste. Ik heb dan wel niet alle kleuren maar kwam een aardig eind in de goede richting. Om te zien waar de schaduwen zouden vallen heb ik een ingkleurd plaatje van Ingrid gebruikt. Zij kan ook wel zo geweldig mooi inkleuren! Dus bedankt dames voor de inspiratie.

Het papier dat ik gebruikt heb is van BasicGrey, Olivia. Wat een leuke lijn zeg!!
Het afdrukje is van Magnolia, Tilda with peony. Verder heb ik gebruik gemaakt van de EK succes pons, double crochet lace. Voor de afwerking van de kaart heb ik nog bloemen, een charm, spacers en bradjes gebruikt. De tekst heb ik op de computer gemaakt.

Ben heel benieuwd wat jullie van het kaartje vinden! Ik wil jullie nog heel hartelijk bedanken voor de leuke reacties op mijn vorige berichtje. Leuk te lezen dat jullie Arrigio ook zo'n prachtig dier vinden! Ja, hij is ook echt mijn grote liefde (na mijn man dan he, hihi!) Arrigio is een Engels volbloed en we hebben hem 16jaar geleden zelf gefokt. Daardoor heb je zo'n hechte band met elkaar, je voelt elkaar precies aan. Ik blijf het een groot voorrecht vinden om elke dag van hem te mogen en kunnen genieten! Morgen hoop ik weer een fijne bosrit met hem te gaan maken in Kootwijk, het is daar wel zo prachtig en ik ben heel benieuwd hoe de heide al mooi paars kleurt!

Ik wil iedereen nog een heel fijne avond en zondag wensen!
Leuk dat je weer even langs kwam op mijn blog, bedankt en tot de volgende keer!

woensdag 18 augustus 2010

Challenge House of Sketches


Hallo allemaal,

Jawel, al weer een kerstkaartje. Ik probeer nu een kerstkaartje in de week te maken, dat geeft straks een stuk minder stress hoop ik! hihi
En dan gebruik ik gelijk de leuke sketches die ik tegenkom, zoals deze van House of Sketches!


Het papier dat ik gebruikt heb komt uit een papierblok van mijn moeder. Ik heb een aantal vellen van haar gehad en volgens mij komt het bij Jacobi vandaan.
Ik vind die combi met dat roze wel leuk zo voor de kerst volgens mij. Mijn vorige kaartje was ook al met roze!
Het afdrukje is van Rachel Ann Miller - Mouse. Ik had dit afdrukje nog ingekleurd liggen van vorig jaar. Op de foto is het wat lastig te zien maar op de sterretjes van de kerstbal heb ik Stickles Xmas Red gedaan.
Ik heb gebruik gemaakt van de Nestabilities Standard circles large en de tekststempel is afkomstig van Marjan.
Verder heb ik het kaartje nog afgewerkt met bradjes en een strikje. Eigenlijk weet ik niet zo goed wat ik van dit kaartje vind....mmm heb het idee dat ik nog wat mis maar toen ik er nog bloemetjes op legde werd het niet leuker, het papier is al zo druk... Heb dus maar besloten om hem zo te laten.
Mochten jullie nog tips hebben, ik sta overal voor open!
Mijn vakantie zit er weer op, we zijn niet weg geweest dus ik had lekker veel tijd om te freubelen en om te bloggen, dat zal nu dus weer wat minder worden...
Ik heb namelijk nog een grote hobby...mijn paard Arrigio!


Je bent elke dag wel een aantal uurtjes kwijt aan rijden en verzorgen. Maar ik blijf zeker jullie blogs bezoeken hoor! Deze prachtige foto van Arrigio is trouwens gemaakt door Esmee Blom.

Iedereen nog een heel fijne dag gewenst en voor degene die naar de Knotsgekke kaartendagen in Zwolle gaan, heel veel plezier en wie weet tot ziens op zaterdag!!

donderdag 12 augustus 2010

Challenge Friday SketchersHallo allemaal,

Met dit kaartje wil ik graag meedoen aan de challenge van Friday Sketchers.
Ik vond de sketch erg leuk en heb er mijn tweede kerstkaartje voor dit jaar mee gemaakt!


Het papier is van Basic Grey, Eskimo kisses. Het afdrukje is van Magnolia, Tilda with Piglet, wat een schatje he!!
Ik heb haar ingekleurd met de copic's. Ik ben een beetje aan het expirimenteren geweest met de huidskleur. Heb verschillende filmpjes bekeken en steeds zie je weer dat er andere kleuren gebruikt worden voor de huidstinten. Het is nog niet helemaal naar mijn zin maar ik blijf gewoon oefenen!! Het inkleuren als Distress maar dan met de copic's blijf ik erg mooi vinden en hoop het nog een keer goed onder de knie te krijgen. hihi!
Voor dit kaartje heb ik gebruik gemaakt van de Nestabilities Standard Circles Large. De tag heb ik gemaakt met de stans van de Quic Kutz. De sneeuwsterren zijn uitgeponst met de Martha Stewart pons alpine snowflake. Verder heb ik de kaart afgwerkt met stempels, plakparels en een stukje lint.

Ben weer heel benieuwd wat jullie van mijn kaartje vinden! Altijd erg leuk hoor om al die reacties te lezen! Heel erg bedankt daarvoor, ik waardeer het enorm!

Nog een fijne avond gewenst en tot de volgende keer!

dinsdag 10 augustus 2010

Award ontvangen van Petri en Candy van Agitte!


Hallo allemaal,

Gisteren ontving ik deze prachtige Award van Petri, heel erg bedankt Petri!
Ik blijf het altijd een hele eer vinden om een Award te mogen ontvangen, zie het toch als een stukje waardering voor mijn creaties en mijn blog! Super leuk toch! Vorige week maandag heb ik deze Award ook van Linda mogen ontvangen en doorgegeven aan vijf medeblogsters.

Ook ontving ik gisteren de prachtige candy die ik bij Agitte heb gewonnen!Agitte mocht van ColArt B.V., samen met Nicole en Diny, vijf weken lang achter elkaar een grote zomercandy, bestaande uit acht refills, weggeven.
Ik ben er echt super blij mee!!

Jullie kunnen je wel voorstellen, en een Award en een Candy! Mijn week kan niet meer stuk! hihi!

Ik wens jullie allemaal nog een heel fijne avond! En tot de volgende keer!

vrijdag 6 augustus 2010

Mijn bijdrage als gastdesigner voor het "Een hoop inspiratie challengeblog"Hallo allemaal,

Ik zag dat de nieuwe challenge geplaatst was bij het "Een hoop inspiratie challengeblog", dus ik mag jullie nu mijn kaartje laten zien dat ik gemaakt heb als gastdesigner voor deze week! Ik vond het een hele eer en een uitdaging om mee te mogen doen! Ik werk eigenlijk nooit met de kleurcombinatie geel en rood en had dus een hele goede reden om te mogen shoppen! hihi! Het papier dat ik voor dit kaartje gekocht heb is van Cosmo Cricket en komt uit de serie Garden Variety. Het afdrukje is van Sugarplumps Heidi among Flowers. Ik heb haar ingekleurd met de copic's. Helaas had ik niet echt de juiste kleuren die goed bij elkaar en het papier paste waardoor het me niet lukte om een mooi verloop van licht naar donker te krijgen.
Voor de afwerking van het kaartje heb ik gebruik gemaakt van een stukje lint, bloemen en brads. Op haar vleugeltjes heb ik Stickles Frosted Lace gedaan.
Ik heb dit kaartje gemaakt voor Durvina haar verjaardag, Neem eens een kijkje op haar blog, ze heeft een hele leuke candy op haar blog staan!

Ik wil iedereen die aan de challenge van het "Een hoop inspiratie challengeblog" mee gaat doen heel veel succes wensen en hoop dat er veel inzendingen zullen volgen!

Bedankt weer voor jullie bezoekje en een heel gezellig weekend gewenst, met ik hoop nog een beetje zon!!

woensdag 4 augustus 2010

Challenge Scrappin Challenge blog
Hallo allemaal,

Met dit kaartje wil ik graag meedoen met de challenge van het Scrappin Challenge blog.
Dit keer was het voor mij een echte challenge! Een hele uitdaging om van deze (voor mij) lastige sketch iets te maken. Heb hem diverse keren aan de kant gelegd...en weer opgepakt zoals jullie kunnen zien!
Ben heel benieuwd naar jullie reacties!
Ik heb dit kaartje voor Joyce haar verjaardag gemaakt! Joyce geeft een prachtige candy weg. Het kaartje is gisteren op de bus gegaan, hopelijk heeft ze hem vandaag ontvangen!
Het papier is van Bo Bunny en komt uit de Abbey Road serie.
Het afdrukje is van Magnolia - Singing Tilda. Ik heb haar ingekleurd met de copic's.
Ik heb gebruik gemaakt van de Nestabilities Labels Ten.
Verder heb ik gebruik gemaakt van de EK succes pons, Double Crochet Lace, en van de vlinderpons. Deze komt volgens mij van de Pipoos. Op haar sieraden en schoentjes heb ik Stickles Waterfall gebruikt.

Zo en nu aan de slag met mijn opdracht voor mijn gastdesignerschap bij "Een hoop inspiratie challenge blog". Vrijdag moet ik het kaartje inleveren en 's avonds mag ik hem op mijn blog zetten, spannend hoor!

Ik wens iedereen nog een fijne dag, leuk dat je weer langs bent geweest!

maandag 2 augustus 2010

Award ontvangen van Linda! en de Magnoliashop in Borås


Hallo allemaal,

Ik heb weer een Award mogen ontvangen! De Stylish blogger award en ik heb hem gekregen van Linda. Ik ben er super trots op! Heel erg bedankt Linda!

Nu is het de bedoeling dat je vijf stylishe dingen over jezelf vertelt...
Nou ik heb daar even over moeten nadenken en kom tot de conclusie dat ik heel lastig op een stijl te typeren ben. Ik heb een heel brede intresse in de diverse scrapstijlen en ben nog druk bezig om me te bekwamen in meerdere stijlen. Wat betreft mijn leefstijl kan ik zeggen dat ik liefhebber ben van het buitenleven. Kan enorm genieten van de natuur! Heerlijk met mijn paard struinen door de prachtige bossen hier op de Veluwe.

Ik mag de Award aan vijf personen doorgeven. Ik blijf dat een erg lastige klus vinden....er zijn zoveel prachtige blogs! Ik lees op verschillende blogs dat de meningen over Awards ontvangen en doorgeven erg verdeeld zijn... Ik heb er toch voor gekozen om deze Award door te geven. Ikzelf zie het toch als een stukje waardering voor mijn blog en ik hoop dat de ontvangers aan wie ik hem doorgeef het ook zo zullen zien. Hier komen ze; Wendy, Gemma, Kristel, Marga en Nicolet.
Van harte gefeliciteerd meiden met jullie dik verdiende Award!

Een paar berichtjes terug had ik al gezegd dat mijn zus Lonne in Borås, bij de Magnoliashop was geweest, ik wilde jullie deze foto's toch echt niet onthouden.... pak er maar vast een teiltje bij!! Het leuke was dat mijn schoonzus Els en haar man ook op vakantie waren in Zweden en ze hebben elkaar daar een aantal keren ontmoet. Els is ook een enorme Magnoliafan, ze zijn samen naar Borås geweest en zijn helemaal uit hun dak gegaan, hihi! Ik heb een aantal foto's gekregen maar ik denk dat een filmpje ook wel erg leuk was geweest, hihi!
Maar goed om jullie toch een indruk te geven hoe de shop er uit ziet, toch maar een paar foto's! Ze vertelde dat er ook heel veel kaarten stonden die in de INK staan, geweldig om die prachtige kaarten in het echt te bewonderen! De spulletjes van mijn zus heb ik nog niet gezien maar al wel die van Els, jee wat mooi zeg!! Prachtige bloemetjes,bradjes, papier, stempels, lintjes, noem het maar op! Ik heb nog een schitterend papierblok gekregen en een zakje vol met allemaal kleine frutsels. Erg mooi!

Gezellig dat jullie weer langs zijn geweest en tot de volgende keer!
Nog een heel fijne avond gewenst!