zaterdag 31 juli 2010

Challenge Anyone for Anya...voor Anja!


Hallo allemaal,

Ik heb de smaak te pakken hoor, kon het niet laten toen ik deze challenge zag bij Anyone for Anya. Vond de sketch zo leuk! Dit kaartje heb gemaakt voor Anja, ze geeft een prachtige blogcandy weg. Ik vond dit wel een toepasselijk stempeltje, het heeft ook iets liefs, zorgzaams en dat kan Anja op het moment wel gebruiken.De kaart is wat vroeg voor haar verjaardag maar omdat ze volgende week al geopereerd wordt heb ik hem toch al maar verzonden, hoop dat ze hem vandaag gehad heeft!

Dan het kaartje zelf; het papier is van Bo Bunny - Kitchen spice. Het afdrukje is van de Greeting Farm - Lottie, Twinkle Tots. Ik heb haar ingekleurd met de copic's. Ik zag op verschillende blogs dat ze om het afdrukje heen zo leuk met een swirl stempelen, ik heb dat hier ook uitgeprobeerd...mmm, nog niet helemaal naar mijn zin maar goed, blijven oefenen toch!
Voor de afwerking van de kaart heb ik gebruik gemaakt van bloemen en knoopjes en lint. De metalen noteworthy (staat op de verpakking dat het zo heet..) is van Making Memories.

Hoop dat Anja hem leuk zal vinden en dat hij haar alvast wat beterschap mag brengen!

Iedereen een heel fijn weekend gewenst, hopelijk komt het zonnetje nog een beetje terug!

vrijdag 30 juli 2010

1e kerstkaartje!Hallo allemaal,

Ik zag vandaag dat ik de challenge van Een hoop inspiratie had gewonnen met het doosje dat ik voor mijn zus haar verjaardag heb gemaakt. Ik ben er echt super blij mee en vind het een hele eer dat ik voor de volgende challenge gastdesigner mag zijn!

Vandaag heb ik mijn eerste kerstkaartje gemaakt, het begin is er! Steeds dacht ik, nu ga ik er mee beginnen maar het kwam er maar niet van, ik heb nog heel veel papier van vorig jaar en vond het toch wel weer leuk om in de kerstsfeer te duiken, wordt vervolgd!

Met dit kaartje wil ik graag meedoen met 3 challenges, die van Double Dutch Challenge, die van Cute stamps and Cards en die van Stamptacular Sunday Challenge. De sketch is van Double Dutch, bij Cute stamp and Cards was de opdracht, gebruik scallops en bij Stamptacular Sunday Challenge was de opdracht een kerstkaartje in juli te maken.
Het papier is van Three Bugs in a Rug, Let is Snow. Het afderukje is van Whiff of Joy, Skating Henri. Ik had dit afdrukje vorig jaar november met ons midweekje vakantie in Duitsland al ingekleurd met de copic's en kon hem nu goed gebruiken.
Ik heb gebruik gemaakt van de Nestabilities Classic Scalloped Circles Large en de Standard Circles Large.
Voor de afwerking heb ik lint en bradjes gebruikt.
De tekststempel is van Marjan, ze heeft erg leuke tekststempels en een prachtig blog!

Iedereen alvast een heel fijn weekend gewenst! Ik freubel nog even door, heerlijk nu ik vakantie heb! Straks dan heb ik er geen tijd meer voor, dus ik neem het er even flink van, hihi!
Bedankt weer voor het langskomen op mijn blog!

donderdag 29 juli 2010

Sitting Wedding Tilda en EdwinHai allemaal,

Vandaag wil ik jullie graag een kaartje laten zien dat ik gemaakt heb voor de trouwdag van mijn zus Yvonne en haar man Robert.
Ze waren gisteren 22 jaar getrouwd en ik dacht dat verdient wel een kaartje! toch?!
Met dit kaartje wil ik gelijk graag meedoen aan de challenge van Friday Sketchers.
Het papier dat ik gebruikt heb is van S.E.I en komt uit de serie Juliette.
De afdrukjes zijn van magnolia Sitting Wedding Tilda en Edwin en het achtergrondje heet, Wedding Rose Arch. Ik heb het plaatje ingekleurd met de copic's.
Aangezien de afbeelding te groot was voor op de kaart, heb ik hem iets verkleind.
Voor de afwerking van de kaart heb ik nog gebruik gemaakt van plakparels, bloemen, bradjes en spacers.
Ik heb twee ribbonslides gebruikt en daar een lintje doorgehaald. Deze ribbonslides heb ik vorige week van mijn moeder gekregen en vond het erg leuk om ze op dit kaartje te kunnen gebruiken.
Zo en nu ga ik snel weer aan de knutsel! Na gisteren een dagje met mijn moeder op stap te zijn geweest naar Doe@ding in Spijkenisse heb ik weer genoeg inspiratie! hihi!
Ik ben gisteren enorm verwend door mijn ouders, heb heel veel mooie spulletjes mogen uitzoeken! Dank lieve paps en mams!! (weet dat ze mijn blog ook lezen, hihi)

Leuk dat jullie weer zijn langs geweest en bedankt voor alle leuke reacties steeds weer!
Nog een fijne dag gewenst!

dinsdag 27 juli 2010

Challenge Simon Says Stamp!Hallo allemaal,

Volgens mij wordt het rustig in "Bloggersland", denk dat er heel veel van jullie lekker aan het genieten zijn van de vakantie.
Doe ik ook hoor! Heb nu eindelijk wat meer tijd om te scrappen en kan daarom met wat meer challenges meedoen. Ik vind het erg leuk om te doen omdat je zulke leuke sketches tegenkomt.
Zo ook deze! Met dit kaartje wil ik graag meedoen met de challenge van Simon Says Stamp!
Het papier is weer van Tilda, Lavender. Het afdrukje is van Motivet, en ik heb haar ingekleurd met de copic's. Voor de afwerking van de kaart heb ik bloemen, roosjes en plakparels gebruikt.
De embossingfolder die ik heb gebruikt is van Cuttlebug, Caramelo.

Bedankt weer voor jullie bezoekje en nog een heel fijne avond gewenst!

maandag 26 juli 2010

Grattis på födelsedagen! / van harte gefeliciteerd met je verjaardag!
Hallo allemaal,

Dit met Zweedse snoepjes gevulde doosje heb ik voor mijn zusje Yvonne gemaakt.
Ze is een enorme Zweden fan, en toen ik laatst bij de Lidl deze snoepjes uit Zweden zag moest ik ze natuurlijk voor haar meenemen!
Ze is snel jarig en ik heb daarom dit doosje voor haar gemaakt. De tekst op de achterkant van het doosje is weer in het Zweeds, vond dat wel toepasselijk.
Ze is pas in Boras geweest bij de Magnoliashop! Ben heel benieuwd naar haar verhalen. Ze is wat ik begrepen heb met 3 tassen vol weer naar buiten gekomen!!

Goed dan het doosje; ik zag dit model staan op het blog van Petri, op haar blog kun je ook een link vinden naar de werkbeschrijving. Met dit doosje wil ik graag meedoen aan de challenge van het challengeblog een hoop inspiratie. De opdracht was, alles behalve een kaart.
Het papier is van Tilda, en komt uit de serie Lavender.
Het hengsel is bevestigd met brads. En om het dekseltje er af te kunnen pakken heb ik een stukje lint door een eyelet gemaakt.
Het venster is uitgestanst met de Nestabilities Classic Scalloped Rectangles Large. De delen die eruit kwamen heb ik gebruikt voor de achterkant van het doosje.
Voor de afwerking heb ik nog gebruik gemaakt van een stukje Mica (venster) en nog een paar bloemen, bradjes en spacers.

Leuk dat je weer langs kwam op mijn blog en tot de volgende keer!
Een heel fijne dag gewenst!
En voor degene die vakantie hebben gekregen, geniet er van!!
(oja, Esther nog heel erg bedankt voor de uitleg, zoals je ziet is het me gelukt om mijn naam in schrijfletters onder mijn bericht te krijgen)

donderdag 22 juli 2010

Kaartje voor SuzeHallo allemaal,

En hier is dan mijn derde verjaardagskaartje van deze week! Dit kaartje heb ik gemaakt voor Suze, Suze is morgen jarig, alvast van harte gefeliciteerd en een heel fijne dag gewenst morgen! Als het goed is mijn kaartje inmiddels bezorgd, dus kan ik hem op mijn blog zetten.
Met dit kaartje wil ik graag meedoen met de challenge van Create4fun. Ik heb de sketch alleen wel gedraaid omdat ik anders niet uitkwam met mijn afdrukje. Het papier dat ik gebruikt heb is van Fancy Pants Designs, Delight. Het afdrukje is van CC Designs - Sweet Kiki en ik heb haar ingekleurd met de copic's.
De tekststempel is van Marianne Design, Eline's Vintage.
En voor de afwerkig heb ik nog een paar bloemen en bradjes gebruikt.

Bedankt weer voor jullie bezoekje en nog een heel fijne dag gewenst!
Tot de volgende keer!

Liefs,
Marianne

woensdag 21 juli 2010

Kaartje voor AngeliqueHallo allemaal,

Gisteren liet ik mijn eerste van de drie verjaardags kaartjes van deze week zien, vandaag de tweede! Dit kaartje heb ik gemaakt voor Angelique, zij is vandaag jarig, van harte gefeliciteerd Angelique en een heel gezellige dag gewenst!
Met dit kaartje wil ik gelijk graag meedoen aan de challenge van het Just Magnolia Challenge Blog
Echt een super leuke sketch om te maken! Ik heb wederom het papier van Tilda gebruikt, dit keer uit de serie Classic. Het afdrukje is van Magnolia, Tilda with Curls en ik heb haar ingekleurd met de copic's.
Verder heb ik nog gebruik gemaakt van de EK succes pons Bubbles. De tekststempel is van Margriet.
Voor de afwerking heb ik nog lint, eyelets, bloemen en roosjes gebruikt.

Ik wil gelijk nog even graag van de gelegenheid gebruik maken om jullie heel hartelijk te bedanken voor de leuke en lieve reacties die jullie altijd op mijn blog achterlaten, ik kijk er altijd enorm naar uit om ze te lezen!!

Voor iedereen nog een heel fijne dag gewenst en tot mijn volgende verjaardagskaartje, hihi!

Liefs,
Marianne

dinsdag 20 juli 2010

Kaartje voor Sandra
Hallo allemaal,

Het is een drukke week vol verjaardagen! Genoeg te scrappen dus, hihi!
Vandaag wil ik jullie mijn eerste verjaardagskaartje van deze week laten zien voor Sandra, als het goed is heeft ze hem vandaag ook gekregen. Morgen is ze jarig, alvast van harte gefeliciteerd Sandra en een heel gezellige dag gewenst!
Met dit kaartje wil ik gelijk graag mee doen aan de challenge van House of Sketches.
Wat een leuke sketch om te maken, super!
Ik heb het papier van Tilda, Flowergarden gebruikt. Het afdrukje is van Magnolia, Princess Tilda. Ik heb haar ingekleurd met de copic's.
Verder heb ik gebruik gemaakt van de cirkelsnijder en van de Nestabilities Labels Four. De tag stond wel niet op de sketch maar ik wist niet zo goed waar ik nog een tekst kwijt kon en vond deze tekststempel van Stampavie er zo leuk bijpassen, dat ik gekozen heb om nog een extra tag te maken.
De kruissteekjes heb ik met borduurzijde gemaakt, ik had dat nog nooit gedaan maar wat leuk om te doen zeg! Ga ik zeker vaker doen! Moest wel eerst aan mijn moeder vragen hoe ik dat moest doen (schaam, schaam, hihi). Verder voor de afwerking nog een paar bloemen, roosjes en een eyelet en een stukje lint gebruikt.

Ben weer heel benieuwd naar jullie reacties!
Een fijne zwoele zomeravond allemaal gewenst, geniet er lekker van!
Bedankt voor je bezoekje en tot de volgende keer!

Liefs,
Marianne

vrijdag 16 juli 2010

Welkom lieve Mortimer!


Hallo allemaal,

Vandaag wil ik jullie laten kennis maken met de kleine Mortimer!!
Mijn zus Lonne is binnenkort jarig en voor haar verjaardag heeft ze dit lieve konijntje van ons gekregen! Mortimer! Over een paar weekjes is tie oud genoeg en mogen ze hem ophalen, is het geen schatje! Om hem alvast welkom te heten heb ik dit doosje voor hem gemaakt. Dit keer dus geen merci chocolaatjes erin maar knabbelstokjes, hihi!
Het papier dat ik gebruikt heb komt uit de serie Ooh LaLa van My Mind's Eye.
Vond het wel grappig passen, het zijn net worteltjes! De letters heb ik gemaakt met een stans van de Sizzix, Wingo Zingo. Het konijntje voorop is van hout en komt bij de Xenos vandaan. Het randje was alleen roze en dat stond niet zo leuk, dus dat heb ik met de copic's oranje gekleurd. Hoop dat Mortimer blij gaat zijn met zijn cadeautje!
Met dit doosje wil ik gelijk meedoen met de challenge van Create4fun. De opdracht deze week is: alles behalve een kaart.

Ik wens iedereen nog een heel fijne dag toe, geniet van het lekkere weer!
Bedankt weer voor jullie bezoekje!

Liefs,
Marianne

donderdag 15 juli 2010

Sending Donkey SmilesHallo allemaal,

Vanaf zondag heeft onze kleinzoon Destinn bij ons gelogeerd en ik wilde jullie even laten meegenieten door een foto van hem te laten zien in zijn oranje suporterspakje, hihi! Oke, inmiddels hebben we het WK al weer achter ons gelaten en zijn ONZE jongens gehuldigd, op vakantie of aan het trouwen.. maar wilde jullie dit toch nog even laten zien. Wat een heerlijk ventje he!!

En dan het kaartje dat ik voor Michelle heb gemaakt.
Michelle is lid van het Designteam van A Spoon Full of Sugar.
Op 23 juni heeft ze thuis bij het verzorgen van haar geliefde ezels een ongeluk gehad en daarbij heeft ze haar rechter oog verloren. Naar omstandigheden gaat het goed met haar maar ze heeft nog een lange weg van herstel voor zich liggen. Om haar te bemoedigen hebben ze bij A Spoon Full of Sugar een challenge uitgeschreven om haar te overweldigen met kaarten! Er zijn ontzettend veel bedrijven bereid gevonden om de challenge te sponsoren en dat betekent... heel veel prijzen! De challenge loopt tot en met 27 juli. Op het blog van A Spoon Full of Sugar kun je haar adres vinden om je kaartje heen te sturen.
Meljen's Designs en Raindrop Echo Designs van Whimsy Stamps hebben speciaal voor deze gelegenheid een gratis digistempel met bijpassende teksten ontworpen. Ik heb de stempel gebruikt op mijn kaart. Hij is gratis te downloaden in de Whimsy Stamps webwinkel!
Ik zou zo zeggen doe allemaal mee, een beetje steun zal haar vast goed doen!

En dan het kaartje zelf; ik heb het papier gebruikt van Basicgrey uit de serie Lemonade. Het afdrukje heb ik ingekleurd met de copic's. Verder heb ik de kaart afgewerkt met bloemetjes en bradjes. Vond de hartjesvorm van de bradjes wel leuk passen bij het afdrukje!
Vandaag ga ik het kaartje opsturen naar Michelle!

Graag wil ik jullie nog even heel hartelijk bedanken voor al jullie lieve reacties op mijn vorige kaartje, erg lief!
Allemaal nog een fijne dag gewenst!
Bedankt weer voor jullie bezoekje en tot de volgende keer!

Liefs,
Marianne

maandag 12 juli 2010

You can deal with anything...


Hallo allemaal,
Vandaag wil ik jullie een heel bijzonder kaartje laten zien, ik heb hem gemaakt voor een heel goede vriendin van mij, Anouchka.
Anouchka heeft 4 jaar terug te kampen gekregen met een vrij zeldzame vorm van kanker.
Ze is geopereerd en behandeld en alles leek goed te gaan...tot 2 jaar terug..de kanker was terug gekomen, wederom is ze geopereerd en behandeld. Ze heeft dus een aantal heel zware jaren achter de rug. Maar ze heeft gevochten om te komen waar ze nu is! Juli 2010 is een speciale maand, ze is 2 jaar kanker vrij... Met dit kaartje wil ik haar laten weten dat ik ongelofelijk trots op haar ben, ik kan alleen maar heel diep respect voor haar hebben op de manier waarop zij vol in het leven staat.
Ze grijpt alle kansen aan die ze maar ziet om iets te kunnen betekenen voor het kankerfonds, diverse inzamelings acties heeft ze al georganiseerd! Meis ik ben er dankbaar voor en prijs me gelukkig om jou in mijn leven te mogen hebben...!
Goed, dat wilde ik graag even delen met jullie.
Elk kaartje dat ik maak, maak ik speciaal voor een gebeurtenis en voor iemand in het bijzonder maar dit kaartje had voor mij toch wel een heel diepe betekenis..

En dan het kaartje zelf, ik heb dit kaartje een aantal maanden geleden gezien op het blog van Nicole, ik was er gelijk helemaal weg van en dacht; dit is nu precies een kaartje voor Anouchka. Ik heb contact gezocht met Nicole om te vragen of ik het kaartje van haar kon kopen, helaas... ze had hem niet meer.
Tja, toen zat er niets anders op.. zelf aan de slag! Nicole vond het geen probleem dat ik haar kaartje als voorbeeld zou nemen.
De stempel is een digi stamp en is van Whimpsie Doodles, Hope Fights, met de aankoop van deze stempel steun je gelijk Pink Ribbon. Ik heb het afdrukje ingekleurd met de copic's. Het papier komt uit de serie Cupid collection van Pinkpaislee. Ik heb gebruik gemaakt van de EK succespons Bubbles, de tekst heb ik op de computer gemaakt.
De stiksels heb ik met de naaimachine gemaakt. Tot slot voor de afwerking nog een strikje gemaakt.

Morgen gaat hij op de post voor haar, ben heel benieuwd naar haar reactie! En naar die van jullie uiteraard! hihi!

Hier staat het inmiddels flink te regenen, heerlijk verkoeling!!!
Een fijne dag nog en bedankt weer voor jullie bezoekje!

Liefs,
Marianne

2 Blog Awards!!
Hallo allemaal,

Zojuist zag ik dat ik maar liefst 2 Awards heb gekregen van Wendy!
Super bedankt Wendy, altijd erg leuk om te ontvangen!
Een lastige keuze weer om een paar blogsters uit te zoeken aan wie ik deze lieve Awards wil doorgeven. Volgens mij hebben onderstaande personen nog niet eerder een Award van mij ontvangen, dus dit keer wil ik ze graag doorgeven aan Marjan, Inge, Renata en Berdien.

Zij weten me keer op keer weer te inspireren met hun geweldige creaties!
Bedankt daarvoor en veel plezier met de Awards!

Liefs,
Marianne

woensdag 7 juli 2010

Glad semester! Hans en Els

Hallo allemaal,

Ook zo genoten van het voetbal gisteravond? Wat was het spannend he! En nu uitkijken naar zondagavond! Wat zal dat een feest worden als WE mogen winnen!
Ik kijk er al enorm naar uit, gezellig eerst de BBQ aan en daarna voor de tv!

Er zijn ook al mensen die met vakantie gaan en de wedstrijd in het buitenland gaan kijken....
Zo ook mijn schoonzus en zwager! Ze gaan naar het prachtige Zweden!! En jawel ze gaan ook een bezoekje brengen aan de Magnoliashop in Boras!!!! Wow geweldig he, wat zou ik daar ook eens graag een kijkje nemen!
Maar goed om ze een fijne vakantie te wensen heb ik dit Merci doosje gemaakt.
Het voorbeeld heb ik van Karin.
Wat ontzettend leuk om te maken zeg!! Ga deze zeker nog vaker maken, erg leuk om een klein presentje in te geven.
Om het in de Zweedse stijl te houden heb ik mijn vakantie groet maar in het Zweeds gedaan, hihi! Leek me wel leuk. Ik heb het doosje beplakt met papier dat ik uit de candy van Nicole heb gehad, volgens mij is het van Stampin up. De naamstempel op de achterkant heeft mijn moeder voor me gemaakt, leuk he! Verder nog een bloem voor de afwerking en hij is klaar om te geven!

Een heel fijne dag gewenst en geniet nog allemaal van het mooie weer. Ga ik zeker doen! Onze kleinzoon komt zo, dat wordt dus weer genieten met dit prachtige ventje!

Bedankt weer voor je bezoekje en tot de volgende keer!

Liefs, Marianne

vrijdag 2 juli 2010

Pssst..Dani and TaylorHai allemaal,

Met dit kaartje wil ik nog op de valreep meedoen met de challenge van Create4fun. Ik heb het kaartje gemaakt voor Kim, de dochter van een vriendin. Ze wordt 13 jaar, en ik vond deze stempel van Mo Manning echt bij deze meidenkaart passen. Ik heb haar ingekleurd met de copic's en ik had hiervoor een mooi voorbeeldje! In de Cards-only, nr. 12 stond deze stempel namelijk heel mooi ingkleurd door Erica Everaers.
Het papier is van Bo Bunny - Kitchen spice, ik heb het kado gekregen van mijn zus Yvonne (Lonne) en haar vriendin Coosje. Super bedankt nogmaals, ik vind het echt geweldig papier!!
Ik heb gebruik gemaakt van de cirkelsnijder en van de Nestabilities, Classic Ovals Large en Classic Scalloped Ovals Large. De tekststempel is van Stampies en komt uit de serie Happy Birthday. Verder heb ik de kaart afgewerkt met een lintje en de bloemen zijn van Prima Flowers.

Ben weer heel benieuwd naar jullie reacties!
Iedereen een heel fijne dag gewenst en voor de voetbal liefhebbers onder ons..veel succes voor vanmiddag!!
Bedankt weer voor het langskomen en alvast een fijn en zonnig weekend gewenst!

Liefs,
Marianne