woensdag 30 juni 2010

Kaart voor een lieve vriendin, Coosje!



Hai allemaal,

Eerst wil ik iedereen even heel hartelijk bedanken voor steeds weer al die leuke reacties die jullie op mijn Blog achterlaten! Ik kijk er elke keer weer naar uit!

Een tijdje terug ontving ik een super lief bedank kaartje van Annemarie en Merit, ik was helemaal blij verrast! Ik had hem al zien staan op hun blog en vond hem toen al zo prachtig! Als je op de link klikt kunnen jullie hem ook nog bewonderen! Een tijdje terug heeft er ook in de Cards-only een special gestaan over dit soort easel-kaartjes.
Maar goed ik heb me dus door dit kaartje laten inspireren!

Het prachtige papier is weer van S.E.I uit de lijn Juliette.
Ik heb gebruik gemaakt van de Nestabilities, Standard Circles Large en de Classic Scalloped Circles Large. Het vlindertje heb ik gemaakt met de Quickutz, butterfly.
Verder heb ik de kaart afgewerkt met plakparels en ik vond de tekststempel van Penny Black weer heel toepasselijk en mooi staan op dit verjaardagskaartje voor Coosje.
Heb nog wel aardig zitten stoeien hoor met dit kaartje...het viel niet mee om hem goed in positie te krijgen, ik denk dat ik de bloem wat te zwaar had gemaakt. De achterkant heb ik namelijk ook nog met een cirkel afgewerkt en het cardstock is niet echt stevig. Hij viel steeds naar achteren, ik heb toen de standaard er weer afgehaald en deze wat hoger laten uitkomen aan de achterkant, het scheelt maar een paar centimeter maar het probleem was gelijk opgelost! Ik laat even twee foto's van het kaartje zien, op de ene kan je namelijk goed zien wat een schitterende glans er op dit papier zit!

Coosje, alvast een heel fijne verjaardag gewenst, maak er een mooie dag van!

Ik wens iedereen nog een heel mooie en zonnige dag toe! Leuk dat je weer langs bent geweest en tot de volgende keer!

Liefs,
Marianne

vrijdag 25 juni 2010

TEUN!


Hallo allemaal,

Dit kaartje heb ik gemaakt voor de kleine Teun, Teun is het zoontje van Sandra en is vandaag precies een week oud! Op haar blog kun je al foto's bewonderen van dit prachtige ventje. Sandra ik wens jou en je gezin heel veel geluk, liefde en gezondheid toe met jullie prachtige zoon Teun!
Ik zag dat er deze week bij Create4fun een challenge was; maak een babykaartje, nou dat kwam goed uit, op de valreep doe ik daar dus nog aan mee met dit kaartje.

Het idee van het rompertje komt van Sandy, ik kwam via via op haar blog en zag dit staan en vond het zo leuk, ik dacht gelijk, dit ga ik straks maken voor Sandra.
De werkbeschrijving kun je ook op haar blog vinden.
Ik heb het kaartje gemaakt met cardstock en gewoon wit glad papier.
Verder heb ik gebruik gemaakt van de Nestabilities Standard Circles Large en de Classic Scalloped Circles Large. Ik heb het rompertje bewerkt met de embossingmal Swiss dots. Voor de versiering heb ik bradjes, knoopjes en een strikje gebruikt.
Vandaag gaat hij op de post Sandra!

Ik wens iedereen een fijne dag en alvast een heel goed weekend!
Geniet lekker van het mooie weer.

Bedankt weer voor het langskomen en tot de volgende keer!

Liefs,
Marianne

Voor

woensdag 23 juni 2010

Challenge 12 van het Scr@p-Cards Challenge-Blog



Hallo allemaal,

Met dit kaartje wil ik graag meedoen met de challenge van het Scr@p-Cards Challenge-Blog. De sketch is dit keer gemaakt door Karin, ik vond het een super leuke sketch om te maken!
Ik heb het kaartje gemaakt voor mijn vriendin Yvonne, ze was gisteren jarig. Het papier is van Fancy Pants designs, Delight. Het afdrukje is van Magnolia, Tilda with Bike en ik heb haar ingekleurd met de copic's. De stikrandjes heb ik weer met de naaimachine gedaan. Ik heb de kaart verder afgewerkt met bloemetjes, bradjes, spacers en plaksteentjes.
De tekststempel is van Marianne Design.

Ben weer heel benieuwd naar jullie reacties!
Iedereen nog een heel fijne en zonnige dag gewenst!

Bedankt weer voor het langskomen op mijn blog en tot de volgende keer!

Liefs,
Marianne

zaterdag 19 juni 2010

Fijne vaderdag



Ole Ole Ole Oleee!!! Weer een wedstrijd dichter bij de finale! Helaas is mijn voorspelling 3 - 1 bij de candy van Create4fun niet uitgekomen....maar toch een feeststemming, we hebben gewonnen!
Nu weer over tot de orde van de dag, morgen vaderdag!
Vorige week zondag hebben wij dit al gevierd maar ik wil jullie graag nog even laten zien wat ik voor mijn vader heb gemaakt.
Aangezien ik nog steeds moeite heb met mannenkaarten heb ik er voor gekozen om een doosje te maken voor mijn vader. Hij gebruikt altijd deze keelpastilles met zijn zangavonden, het leek me daarom leuk om hier iets mee te doen.
Het papier is weer van My Mind's Eye, Ooh la la. Hier heb ik ook zijn verjaardagskaart mee gemaakt. Voor het venster heb ik de Nestabilities Standard Circles Large gebruikt. De sterren heb ik gemaakt met de Nestabilities Stars Five.
Vorige week tijdens de cutiedag in Brummen hadden we het er over dat ik mannenkaarten zo lastig vond, hoe versier je ze.. Ik kreeg toen de tip van Lidy om iets met sterren te doen! Nou Lidy, hier zie je het resultaat! Echt een goede tip en ik kan ze straks ook nog leuk gebruiken voor de kerstkaarten.
Verder heb ik er nog een paar knoopjes op gedaan en vond hem toen precies leuk.
De ronde tekstcirkel heb ik zelf gemaakt op de computer. Op het blog van Nicole staat een heel leuk filmpje, en in haar sitebar kun je de beschrijving downloaden, echt super leuk om te doen!

Gezellig dat jullie weer langs zijn geweest op mijn blog, en nog een heel fijn (vaderdag)weekend gewenst!
Tot de volgende keer!

Liefs,
Marianne

woensdag 16 juni 2010

Kaartje voor mijn moeder ze wordt vrijdag 71!






Hallo allemaal,

Vandaag wil ik jullie het kaartje laten zien waar ik zo druk mee ben geweest voor mijn moeders verjaardag.
Ik heb het idee van een filmpje van You Tube. Vond het een erg leuk kaartje om te maken.
De naaimachine heb ik maar weer eens voor de dag gehaald, moet zeggen dat ik dat toch wel erg mooi vind hoor die stikselrandjes.
Ik wilde een speciaal kaartje voor mijn moeder maken en wilde daar dan ook speciaal papier voor gebruiken. Ik heb het prachtige papier van SEI - Juliette, gebruikt dat ik heb gewonnen met de candy van Nicole. Ook de borderpons van EK Success double crochet lace en de stans van Quickutz, butterfly zaten in de candy.
Afgelopen zaterdag bij de Cutiedag zag ik deze leuke tekststempel van Penny Black en vond hem gelijk bij mijn kaatje passen. De vlindertjes heb ik met clearstamps gestempeld die uit de Party fun stamps serie komen van Marianne design. Verder heb ik nog gebruik gemaakt van de Nestabilitie, Classic Scalloped Rectangles Large. Voor de afwerking heb ik nog een stukje lint en plakparels gebruikt.

Ben weer heel benieuwd naar jullie reacties, leuk dat je weer langs bent geweest op mijn blog en tot de volgende keer!

Iedereen nog een heel fijne en vooral zonnige dag toegewenst!
En mam, alvast van harte gefeliciteerd met uw 71e verjaardag en een heel fijne dag vrijdag!

Liefs,
Marianne

zondag 13 juni 2010

Speciaal op verzoek, hihi



Goedemorgen allemaal,

Hier op verzoek van Marjanne nog even een foto van het theedoosje waarbij je de bovenkant van het dekseltje wat beter kan zien.
Ik moest kiezen tussen een aantal foto's, vond ze allemaal niet geweldig geworden vandaar maar twee stuks...
Maar hier kunnen jullie de bovenkant nog iets beter zien.

Fijne zondag! Ik ga nu snel aan de scrap, tot snel!

Liefs,
Marianne

zaterdag 12 juni 2010

Theedoosje met after eight



Hallo allemaal!

Zo, nog even een laat berichtje van mij.
In mijn vorige berichtje schreef ik het al, vandaag ben ik samen met mijn schoonzusje Els naar de cutiedag in Brummen geweest.
Wat een geweldig leuke en gezellige dag is het geweest! Heel vermoeiend maar erg leuk en leerzaam! Agnes en Jacqueline hadden het fantastisch georganiseerd. Nogmaals mijn complimenten dames! En niet te vergeten de jonge heren die de catering hebben verzorgd!
We hebben een soort van (foto)boekje gemaakt, jee wat een klus zeg maar wel heel leuk om te doen! De basis is af en nu moet ik zelf thuis nog de afwerking gaan doen.
Zodra ik het boekje klaar heb, laat ik het jullie uiteraard zien!

Dan het theedoosje, tja ik blijf hem gewoon heel leuk vinden om te maken vandaar dat ik er nog maar een gemaakt heb voor een lieve vriendin.
Het papier is, ik zou bijna zeggen uiteraard, weer van Tilda, Classic.
Het doosje heb ik gevuld met twee theezakjes en twee zakjes met after eight.
Vond dit wel leuk passen bij het donkere van het papier. Nog twee hartchocolaatjes in het midden en je hebt een leuk presentje om weg te geven!
Ik heb er niet teveel versiersels op aangebracht, het papier is al zo mooi! Naast de vlinders die ik uitgeponst heb, heb ik nog een bloem en een paar takjes (pine pons van McGill) gebruikt.

Ik heb deze week helaas niet zo veel tijd gehad om te bloggen, ben heel druk bezig met een kaart voor mijn moeder haar verjaardag en iets voor vaderdag. Morgenochtend eerst proberen om dit af te krijgen, we vieren het namelijk morgenmiddag... oeps dat wordt vroeg opstaan morgen! hih! Volgende week hoop ik weer wat meer tijd te hebben.

Iedereen weer bedankt voor het langskomen en alvast een heel fijne zondag gewenst!
Tot de volgende keer!

Liefs,
Marianne

woensdag 9 juni 2010

Kaartje voor mijn vader, hij is gisteren 75 jaar geworden!


Hallo allemaal,

Eerst wil ik jullie heel hartelijk bedanken voor alle leuke en lieve reacties die ik heb gekregen op mijn kaartje voor Destinn! Gelukkig gaat het goed met hem en heeft hij er weinig last van gehad, ja het is een echte bikkel en oma is dan ook super trots op haar ventje! hihi!
Dan wil ik jullie nog zeggen dat ik het enorm leuk vind dat jullie zo massaal op Wendy haar blog hebben gekeken en gereageerd! Echt super leuk voor haar!

Goed en dan mijn kaartje, gisteren is mijn vader 75 jaar geworden, een pracht leeftijd toch! Hoop nog heel lang samen met mijn ouders deze dag te mogen vieren!
Het idee van het kaartje heb ik van het blog van het Create4fun Design Team.
De tutorial heet: Get Shirty en is gemaakt door Jolanda. Ze maakt echt werkelijk prachtige creaties!
Het papier dat ik gebruikt heb is van My Minds's Eye, Ooh La La. Moet zeggen dat ik best even aan het prutsen ben geweest hoor voordat ik de shirtjes goed gevouwen had, hihi!
De borderrand heb ik met mijn nieuwe pons van EK, double crochet lace gemaakt deze zat in de candy van Nicole.
Ben weer benieuwd wat jullie van dit kaartje vinden, het is weer eens iets heel anders, mannenkaarten zijn echt niet mijn ding maar deze vond ik toch wel heel erg leuk om te maken.

Dan nog iets leuks! Ik heb van mijn schoonzus Els een verrassing gehad! A.s. zaterdag gaan we samen naar de cutiedag in Brummen. Een hele dag lekker kaarten/projectjes maken. Ook zal Cute Stamps and Cards aanwezig zijn. De dag wordt georganiseerd door Agnes en Jacqueline. Het lijkt me enorm leuk en ben heel nieuwsgierig wat we allemaal gaan maken! Volgens mij zijn er nog een paar plaatsjes beschikbaar, dus als je nog niets te doen hebt zaterdag...!

Leuk dat je weer langs kwam op mijn blog en tot de volgende keer!

Liefs,
Marianne

zondag 6 juni 2010

Een kaartje gemaakt door mijn vriendin Wendy!


Hallo allemaal,

Met dit berichtje wil ik graag mijn vriendin Wendy introduceren bij jullie.
Ze scrapt nu denk ik ongeveer een jaartje en sinds afgelopen woensdag heeft ze haar eigen blog! Ze maakt echt prachtige kaartjes! Het kaartje bij dit bericht is door haar gemaakt. Ik vind hem echt geweldig! Ik weet zeker dat ze het heel leuk zal vinden als jullie een keer op haar blog zouden langs komen!
Welkom in Blogland Wendy, heel veel plezier en super dat we nu allemaal mee kunnen genieten van je schitterende creaties!

Liefs,
Marianne

vrijdag 4 juni 2010

Kaartje voor onze kleinzoon Destinn



Hallo allemaal,

Dit kaartje heb ik gemaakt voor onze kleinzoon Destinn, het arme kereltje moest afgelopen dinsdag aan zijn duimpje geopereerd worden, hij had een ontsteking onder zijn nagelbed/riem en het nageltje moest verwijderd worden. Dit wordt uiteraard bij die kleintjes onder een roesje gedaan. Gelukkig is het allemaal heel snel en goed verlopen en heeft hij er maar weinig van mee gekregen, dan is het toch een voordeel dat hij nog maar 14 maanden is. Toen hij thuis kwam begon hij al weer vollop te spelen!
Wel een zielig gezicht hoor, z'n hele handje in het verband, tja en dan wordt er gezegd dat moet minimaal 2 dagen blijven zitten, hihi nou meneer had het er al heel snel afgepeuterd hoor!
Maar goed even terug naar het kaartje...
Het idee komt uit de cards-only nummer 13 en het ontwerp is weer van Erica Everaers.
Kan toch geen toeval meer zijn, ik zie een kaartje waar ik gelijk helemaal weg van ben en is tie weer van haar! Haar stijl vind ik echt geweldig, neem maar eens een kijkje op haar blog. Het papier dat ik gebruikt heb is van Tree bug in a rug. Ik had het nog liggen van het kaartje dat ik voor Destinn's 1e verjaardag had gemaakt, kwam dus goed uit. Het afdrukje is van Mo Manning, Bye Bye Boy - There he goes! Wat een schatje he! Ik heb hem ingekleurd met de copic's. De tekststempel is van Marianne Design, Eline's Vintage. Verder heb ik gebruik gemaakt van de Nestabilities Standard Circles Large. Voor de afwerking van de kaart heb ik nog een stukje touw en bradjes gebruikt. De hartjes heb ik met de hand uitgeknipt.
Ben weer heel benieuwd wat jullie van dit kaartje vinden!

Iedereen een heel fijn en vooral zonnig weekend toegewenst!
Bedankt weer voor het langskomen en tot de volgende keer.

Liefs,
Marianne

woensdag 2 juni 2010

Kaartje voor Maris




Hai allemaal,

Eerst wil ik jullie graag allemaal heel hartelijk bedanken voor alle leuke en lieve reacties die jullie steeds weer plaatsen, ik waardeer het echt enorm!

Dit kaartje heb ik voor Maris haar verjaardag gemaakt, ze heeft een leuke candy lopen!
Tevens wil ik met dit kaartje graag meedoen aan de challenge van House of Sketches. Ik vond het een erg leuke sketch om mee te werken!
Het papier dat ik gebruikt heb is van My minds's Eye, Pretty Please. Ik vind het heerlijk vrolijk papier! Het afdrukje is van Magnolia, Tilda with wedding gifts en ik heb haar ingekleurd met de copic's. De cirkels heb ik uitgestanst met de Nestabilities Standard Circles Large. De kaart heb ik verder afgewerkt met bloemen, roosjes en plakparels. Het tekststempeltje is van Marianne design, Eline's Vintage.
Ben weer heel benieuwd naar jullie reacties!

Nog heel veel scrapplezier gewenst en geniet tussendoor lekker van het zonnetje!

Veel liefs,
Marianne