vrijdag 28 mei 2010

Challenge 10 van het Scr@p-Cards Challengeblog




Hallo allemaal,

Gisterenavond heb ik mijn prachtige pakket ontvangen van Nicole, wow wat was dat heerlijk om die doos met al die mooie spulletjes uit te mogen pakken! Nogmaals super bedankt Nicole! Als ik er wat mee gemaakt heb zal ik dat zeker op mijn blog aan jullie laten zien.

Dan het kaartje, hiermee wil ik graag mee doen aan de challenge van het Scr@p-Cards Challengeblog. De sketch is dit keer gemaakt door Janet.
Ik vond het een super leuke sketch om te maken!
Het papier dat ik gebruikt heb is van Bo Bunny - Alissa, wat een heerlijk papier om mee te werken, echt mijn kleurtjes! Het afdrukje is van Magnolia, Tilda brings a flower en ik heb haar ingekleurd met de copic's. De tekst is met rub ons aangebracht. Verder heb ik de kaart afgewerkt met knoopjes, bloemetjes, spacers en bradjes.

Leuk dat je weer even langs kwam!
Iedereen een heel fijn weekend toegewenst, geniet er lekker van! Ik zit nog vol ideeën in mijn hoofd en hoop dit weekend wat tijd vrij te kunnen maken om lekker te scrappen! Tot de volgende keer.

Liefs,
Marianne

dinsdag 25 mei 2010

Award ontvangen van Suze!



Hallo allemaal,

Deze prachtige Award heb ik van Suze ontvangen, dank je wel Suze, lief dat je aan mij hebt gedacht!! Ik vind het een hele eer om een Award te mogen ontvangen, ben er super blij mee!
Ik mag hem doorgeven aan 10 mede bloggers...Pfff dat wordt lastig! Er zijn zoveel bloggers die mij inspireren met hun prachtige creaties... Heb er toch een aantal uitgekozen en hier komen ze dan!

Angelique, Martine, Janet, Linda, Inge, Martine, Agnes, Ingrid, Sandra, Angela

Liefs,
Marianne

maandag 24 mei 2010

Verjaardags-Snoepdoosje en Candy bij Nicole gewonnen!



Hallo allemaal,

En allemaal lekker aan het genieten van het mooie weer dit Pinksterweekend?!
Voor mij valt er nog meer te genieten dit weekend! Gisteravond kwamen we thuis van een dagje weggeweest en ik dacht nog even wat blogs bekijken... zie ik toch staan dat ik de bedank candy bij Nicole heb gewonnen!!! Jee moest het wel drie keer lezen voordat ik het wilde geloven, werd toe helemaal stil... maar daarna heeft de hele straat me gehoord volgens mij, hihi! Wat een pracht prijs en wat een mazzel dat ik de gelukkige winnaares ben zeg! Nogmaals super bedankt Nicole!

Dan nog het snoepdoosje dat ik gemaakt heb, het papier is van Tilda, Classic.
Beetje saai misschien weer een doosje met dit papier... maar het is gewoon zo super geschikt om doosjes te maken. Ander dubbelzijdig design papier scheurt heel snel op de randjes en dit blijft wel zo mooi.
Voor het dekseltje heb ik gebruik gemaakt van de Nestabilties Classic Scalloped Circles Large en de Standard Circles Large.
De Bloemen zijn gemaakt met de Retro Flower ponsen van EK-Succes en de takjes met de Pine pons van McGill. Het vlindertje heb ik ook met een pons gemaakt, weet niet van welk merk, staat er niet op.. ik heb deze voor mijn verjaardag gehad, echt geweldig! Zo leuk om als decoratie een vlindertje te gebruiken. Op het envelopje heb ik nog een stempeltje gebruikt dat ik voor mijn verjaardag heb gehad, deze komt van de action. Ze hebben daar op het moment echt super leuke clearstamp sets!
Het doosje gevuld met heerlijke dropjes en het kadootje werd gisteren hartelijk ontvangen! Is tie al leeg Daan???!!! hihi.

Ik wens iedereen nog een schitterende dag toe met heerlijk weer, geniet er lekker van! Ik ga zo even naar Brummen naar de rommelmarkt, vrienden van ons staan daar en we willen eens even een kijkje gaan nemen, wie weet vind ik er nog wel iets leuks dat ik kan gebruiken voor het scrappen!

Leuk dat je weer even langs kwam, ik wil iedereen nog heel hartelijk bedanken voor alle super leuke en lieve reacties die ik op mijn vorige kaartje heb gehad, echt super! Tot de volgende keer!

Liefs,
Marianne

vrijdag 14 mei 2010

Mo Manning - Jordan multi tasking




Hallo allemaal,

Dit kaartje heb ik zien staan in de Cards-only (no 12)hij is gemaakt door Erica Everaers en ik vond hem wel zo leuk, dat ik dacht ik ga hem ook maken. Jasmine, de dochter van een vriendin, is gisteren 12 jaar geworden en ik vond dit echt een meidenkaart!
Het is ook mijn eerste easelkaart die ik maak, stond al lang op mijn verlanglijstje maar het kwam er nog niet van. In de Cards-only staat een special over het maken van dit soort kaartjes, echt super leuk!
Het papier is van Pinkpaislee uit de Cupid collection. Het afdrukje is er een van Mo Manning uit de serie Dani and her friends. Ik heb haar ingekleurd met mijn copic's.
De Bloemen heb ik gemaakt met de Retro pons medium en small van EK succes.
Verder heb ik voor de afwerking gebruik gemaakt van bradjes en plakparels.
De tekststempel komt van een set clearstamps van Marianne design, welke ik van mijn vriendin Wendy heb gekregen voor mijn verjaardag! Super bedankt nog meis, het kwam gelijk goed van pas nu!


Ik ben weer heel benieuwd wat jullie van dit kaartje vinden!
Voor iedereen die vandaag ook lekker vrij is, geniet ervan! Hier schijnt het zonnetje weer eens, heerlijk!! Vanmiddag komt onze kleinzoon logeren, dus we kunnen lekker gaan fietsen!

Bedankt voor het langskomen en tot de volgende keer!


Liefs,
Marianne

woensdag 12 mei 2010

Theedoosje voor Ingrid



Hallo allemaal,

Gistermiddag ben ik even langs Ingrid geweest, ze werkt bij Het Scrapboek Atelier in Klarenbeek. Heerlijk onder het genot van een kopje thee rondsnuffelen tussen al die mooie spulletjes! Mijn wensenlijstje is weer aangevuld, hihi!
Ik vond het leuk om iets mee te nemen voor Ingrid en heb dit theedoosje voor haar gemaakt. Het patroon heb ik van Sandra. Op haar blog zie je een voorbeeld en kun je ook de werktekening vinden. Het is super leuk om te maken en vooral ook om weg te geven! Kreeg al gelijk heel leuke reacties in de winkel van andere klanten die het zagen staan, leuk hoor!
Ik heb het papier van Tilda, Autum Lilac gebruikt, heerlijk papier om dit soort dingen mee te maken omdat het zo lekker stevig is. Op de deksel heb ik een bloem met roosjes gemaakt en een paar takjes met de Mc Gill pons leaves.Uiteraard heb ik het doosje gevuld met theezakjes en lekkere chocolaatjes!

Ik wens iedereen nog een fijne dag toe, bedankt weer voor het langskomen en tot de volgende keer!

Liefs,
Marianne

zondag 9 mei 2010

Moederdag!







Hallo allemaal,

Voor alle moeders; een fijne moederdag gewenst!!
Ik denk dat er heel veel moeders zijn die vandaag verwend worden met een zelfgemaakte creatie, zo ook die van mij!
Het idee van het theekopje heb ik van Sandra. En ik moet zeggen dat ik het enorm leuk vond om te maken! Ik wilde ook nog het theedoosje maken dat Sandra op haar blog heeft staan maar mijn moeder bracht roet in het eten door het zelf al te maken... Tja toen nog snel iets anders verzinnen. En ach bij een kopje thee horen toch eigenlijk lekkere chocolaatjes vandaar mijn doosje met chocolaatjes erbij! Dit doosje heb ik gezien op het blog van Scor-pal.
Voor beide heb ik het schitterende papier van Tilda, Kitchengarden gebruikt.
Verder heb ik gebruik gemaakt van de cirkelsnijder, de nestabilties Labels One en de hoekpons. De tekststempel is van Margriet.
Voor de afwerking van de kaart heb ik gebruik gemaakt van: lint, roosjes, bloemen, bradjes, charms en plakparels. Het venster in het doosje heb ik gemaakt met een stukje transparant sheet. In de binnenkant van het kopje heb ik een paar theezakjes gedaan en het doosje heb ik uiteraard gevuld met heerlijke chocolaatjes!
Ik heb het inmiddels aan mijn moeder gegeven dus ik kon het nu ook aan jullie laten zien. Mijn moeder was er erg blij mee, ben heel benieuwd naar jullie reacties!

Nog een fijne zondagmiddag/avond gewenst en tot de volgende keer!

Liefs,
Marianne

vrijdag 7 mei 2010

Flink verwend met mijn verjaardag!!




Hallo allemaal,

Om te beginnen wil ik iedereen heel hartelijk bedanken voor alle leuke/lieve reacties en tips op mijn vorige berichtje! Echt super!

5 mei was ik jarig en ik wil jullie nog even laten meegenieten van alle mooie scrapspulletjes die ik gekregen heb!
De prachtige kaarten zijn gemaakt door: bovenste drie van links naar rechts, mijn zus Yvonne, mijn schoonzus Els en mijn moeder, de onderste drie van links naar rechts, Ingrid, Suze en mijn vriendin Wendy.
Bedankt dames, echt super leuk, ze staan te pronken in de kamer!
En dan de kadootjes, heerlijk toch, al die prachtige kado's zo samen op de foto te zien! Ik ben er echt super blij mee! En ik weet zeker dat ik er veel plezier aan ga beleven!
Goed dit was het even voor nu, morgen of overmorgen zal ik nog even mijn moederdagcreatie laten zien!

Bedankt weer voor het langskomen en voor iedereen nog een fijne avond en een heel goed weekend gewenst!

Liefs,
Marianne

dinsdag 4 mei 2010

Oefenen, Oefenen en nog eens Oefenen...









Hallo allemaal,

Vandaag even geen kaartje maar ik wil jullie even laten zien dat ik hard aan het oefenen ben geweest met inkleuren! Een twee weken geleden zijn we met mijn ouders een midweekje naar Borger in Drenthe geweest en tja dat kan uiteraard niet zonder je copic's mee te nemen, hihi! Verslaafd? nee hoor!! Mijn moeder heeft de hele serie van de ciao's compleet dus ik kon lekker meegenieten van al die kleurtjes, heerlijk!!
Ik had de laatste twee nummers van de Magnolia Ink meegenomen als voorbeeld en een aantal afdrukjes. Ben heel benieuwd naar jullie reacties!! Als jullie nog tips hebben graag!! Vind het nog best lastig hoor om mooie overgangen te kleuren en met schaduwen te werken.

Een fijne dag nog iedereen en voor degene die morgen ook lekker vrij zijn, geniet er van!!

Liefs,
Marianne

zaterdag 1 mei 2010

Magnolia Bridesmaid Tilda wearing Wreath



Hallo allemaal,

Dit kaartje heb ik gemaakt voor een lieve dame die de geweldige leeftijd van 89 jaar heeft bereikt afgelopen week! Ze waardeert het altijd enorm als ze een kaartje ontvangt, en dat maakt het extra leuk om er eentje te maken.
Het wordt wat afgezaagd maar ik heb weer het prachtige Tilda, Flowergarden papier gebruik.
Dit papier leent zich gewoon zo goed voor dit soort afdrukjes. En de kleuren zijn zo mooi! Ik ben echt verslaafd aan dit papier, hihi!
Het afdrukje is van Magnolia, Bridesmaid Tilda wearing Wreath en ik heb haar ingekleurd met de copic's.
De stempel is een digi-stempel van Margriet, verder heb ik gebruik gemaakt van de Nestabilities classic scalloped ovals large. Ik heb de kaart afgewerkt met bloemetjes, roosjes, blaadjes en plakparels.

Voor iedereen nog een heel fijne zondag gewenst met hopelijk wat droger weer dan vandaag, ik heb namelijk morgenochtend een bosritje met mijn paard gepland staan!
Daarna hoop ik mijn moederdag kaartje af te maken maar ik wacht nog even om die op mijn blog te plaatsen, jammer he mam, nog even afwachten!!! hihi

Liefs,
Marianne